Infacolról vélemény? Most 6 hetes kipróbáltam nála és még rosszabb volt mint előtte! Szerintetek kipróbáljam az Espumisan cseppet vagy várjak míg az idő megoldja a dolgokat?
Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 19:28
11/16 anonim válasza:
sajnos a mecseket sem szabad sokáig itatni a kamilla miatt. mi vettünk édesköményt és azt főztük fel
12/16 anonim válasza:
Nekünk mondjuk jobb volt az Infacol, de tényleg ki kell próbálni mást is! Vettünk Espumisant is, nálunk az nem hatott, vettünk Gripe Watert, szegény babám, attól görcsölt.
De ami tényleg igaz: az idő fog leginkább segíteni! Csak baromi nehéz kivárni. Mi is még csak 7 hetesek vagyunk, de hát csak vége lesz ennek az időszaknak is.
13/16 anonim válasza:
Igen, én is úgy tudom, hogy ugyanaz a hatóanyag, ezért nem is próbáltuk ki sokáig az espumizan, mert ha az infacol nem használ, akkor az sem fog. Aztán próba szerencse alapon vettem egyet és az meg használt. Valami különbség biztosan van.
14/16 anonim válasza:
Mi is íhógy jártunk. 2 üveg infacol után semmi javulás nem történt, akkor próbáltuk ki az Espumisan-t, az meg szinte perceken belül hatott, jobban lett tőle a hasfájós babám. Nálunk semmilyen tea nem vált be, mindegyiktől csak jobban görcsölt. Ha szoptatsz, kerüld a felfúvódást előidéző, fűszeres ételeket.
16/16 anonim válasza:
Hát én is mindent kipróbáltam az első gyermekemnél, de semmi sem használt. Utólag tudom, hogy tej és mogyoró allergiája van, lehet a tejmentes étrend segített volna, de lehet az se. Fura módon a fiam is ugyanolyan allergiás, de ő mégis próbléma mentes baba volt, most csak reménykedek, hogy ez a fiacskám is olyan jó baba lesz mint a bátyja, ha nem akkor nem tudom mi lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!