Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tápszerrel lehet főzni?

Tápszerrel lehet főzni?

Figyelt kérdés

Két kérdésem is lenne:

- nem veszti el a tápértékét?

- az van ráírva, mindig készítsük frissen, nem "romlik" meg?...

Muszáj főznöm, mert nem issza meg, 17 hónapig szopizott, és valami napi adag kellene, a tehéntej nem jön szóba. Köszi!

2010. nov. 24. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
nem lehet vele főzni. De mit akarsz vele főzni? nem is értem. Mi a kérdés valójában? nem kicsit zavaros? Mibe azkarod rakni???
2010. nov. 24. 09:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem, tápszerrel tilos főzni, nem szabad forralni.

Nekem sem tiszta mi a kérdés vagy mit szeretnél csinálni vele!

Tejfehérje-allergiás a gyereked? Mert arra vannak speciális tápszerek, tejpépek, ételek! Tejtermékből mennyit eszik egy nap?

Ha ragaszkodsz a tápszerhez, akkor esetleg csinálhatsz belle házilag rizses tejpépet. Vízben kifőzöd a rizst és a tápszerrel összeturmixolod.

2010. nov. 24. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Most látom, hogy eddig szopizott, nem csodálom, hogy nem fogadja el a tápszert. Junior tejitalokat sem?

Ha eddig szopizott, akkor a rizspépben is ki fogja szúrni a tápszert, keverj hozzá valamilyen gyümölcsöt és akkor talán megeszi!

2010. nov. 24. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt csinálhatod, hogy vízzel főzöl, és amikor már kész a kaja és kb 60 fokos, akkor teszed bele a tápszert. Magát a tápszert nem szabad forralni, attól tönkremennek benne az értékes tápanyagok éppúgy, mint az anyatejben.
2010. nov. 24. 17:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor nem főzök vele, rendben! :)

Ilyesmire gondoltam, igen, hogy tejberizs, stb, most készítettem mákod gubát vele, meg banánturmixot, ezek mennek... ezekhez nem kellett főzni. Igyekszem mindenfélével pótolni, túró, sajt, kefír, de örülnék, ha egy napi fix mennyiség alapból azért lenne, de majd ügyeskedem :) köszönöm, anyukák!

2010. nov. 25. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!