Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Baj ha már nem szedem az...

Baj ha már nem szedem az Elevitet?

Figyelt kérdés
Szoptatok és a babám 5 hónapos.
2009. jan. 14. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj! Ha idáig rendszeresen szedted a terhesség elejétől, akkor olyan vitaminraktáraid vannak, amivel nem sokan büszkélkedhetnek. Ha valami tüneted esetleg lenne is később (hajhullás, fogfájás, akármi, ami szoptatás alatt előjöhet), újrakezded. De szerintem ennek a te esetedben nincs realitása.
2009. jan. 14. 14:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.A terhességem kezgetétől szedtem napi egyet és az orvos utasítására 7.hónaptól minden másnap szedtem,most fogyott el,de ha nem muszaj nem szedném,mert székrekedésem van tőle.A babám meg szépen fejlődik,mára már 7kg nyom.
2009. jan. 14. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
De van realitása!!!!Az én kisfiam 8 hós,és mivel fittnek és vitaminnal feltöltöttnek éreztem magam,abbahagytam,amikor 4 hós volt(még szopizott).Eltelt pár hét,és baromira hullani kezdett a hajam.A fodrászom kérdezett rá-aki férfi-,h esetleg szedem-e a vitamint,mert minden tele van a hajammal(én hülye addigra már rövidre vágattam az addig hosszú hajamat,gondolván "frissíteni"kell).Na,akkor újra elkezdtem,és most megint minden oké.És megkérdeztem a gyógyszertárban,h mi van,ha ezt szedem majd a későbbiekben is,azt mondták nyugodtan lehet.2 gyerekes anyuka
2009. jan. 14. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csak a terhesség első 12 hetében szedtem. A kisfiam 3.400g-mal született és most 5 hónapos és 6.800g. És rengeteg tejcsim van és csak azt eszik. Úgyhogy egyáltalán nem baj.
2009. jan. 14. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én viszont a vitamin mellett voksolok.

Szedem az Elevitet már 2 és fél éve folyamatosan (na persze nem minden nap). Gyermekem 21 hónapos, még szopizik, emellett 9 hónapos terhes vagyok, tehát kell a vitamin. Képtelen vagyok annyi zöldséget, gyümölcsöt fogyasztani, amennyi szükséges lenne.

Székrekedésem csak a terhesség alatt van tőle.

Hajhullás pedig szülés után teljesen normális, hiszen óriási hormonváltozás megy végbe.

Neked kell érezned magadon, hogy mennyire érzed szükségét a vitaminpótlásnak.

2009. jan. 14. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!