Mit tegyek, hogy ne apadjon el a tejem? Öntsetek kérlek belém erőt!
Valopert beadni, gyorsan elvalni. Tejtermelest akkor tudod fenntartani, ha sokat szoptatsz es nem adzs mast a babnak. Igyal szoptatos teat, meg egyel sok pattogatott kukoricat, ez valamiert megdobja a tejtermelest. Kerjel segitseget anyukadtol, barataidtol.
Legfontosabb dolog lehiggadni, hideg fejjel megtenni ami szukseges. Ne aggodj, minden rendben lesz. Aztan egy ev mulva mar csak nevetni fogsz az egeszen. Legfontosabb a fentiekbol a valoper mielobbi lerendezese.
Erőltess magadra némi nyugalmat, tudom hogy nehéz, de muszáj és képes vagy rá! Igyál sok folyadékot, használj mellszívót a szoptatások után.
Jó lenne, ha le tudnátok ülni a pároddal egy őszinte beszélgetésre. Tutira megcsal?
Pakold össze a cuccait és rakkd ki az ajtó elé.
Maximum laposkúszásban jökhet vissza küszöb alatt..
egyszer talán
És én tuti megtépném azt a csajt.
Szia!
3 homeós bogyó van ilyesmire; CH30, C30 vagy D30 hígításban javasoltak
IGNATIA: ha tej mennyisége gyász miatt csökken. Ásítozás, általános gyengeség, torokban gombózérzet kísérheti a tüneteket
HYOSCYAMUS: Ha féltékenység áll a háttérben. A beléndek a középkori boszorkánykenőcsök egyik alapanyaga volt, mert alkaloidái heves érzelmi reakciókat váltottak ki.
CHAMOMILLA
Ha a tejproblémát hirtelen düh okozza. Fájdalomcsillapító, nyugtató-
Még egy:
PULSATILLA - 5CH vagy D4
Állapotra a sírósság, megfelelési vágy jellemző, és az, hogy minden tünet javul. ha friss levegőre megy. Női szer, alacsony potenciálban tejet serkent, magasban a szülés utáni depresszió, PMS szere
Köszönöm a válaszokat, és a segítséget!
Sajnos több jel is mutatott arra, hogy van valakije, de megtaláltam a telefonjában az sms-t, amit az a dög írt neki. Tagad mindent, és még ő fenyegetőzik, hogy ha elmegyek, akkor többet nem is jöhetek vissza. Talán jobb is.
Amiket írtatok tejre, kipróbálom, mert sajnos már most érzem, hogy kevesebb, az éjjel 4x kelt a kislányom enni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!