Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan válasszam el teljesen?

Hogyan válasszam el teljesen?

Figyelt kérdés

Kedves anyukák, szeretném a segítségeteket kérni.Kisfiam 8 hónapos lesz, már eredetileg is úgy gondoltam, hogy 9 hónapnál tovább nem szeretném szoptatni(ennek több oka van).

Már 5 étkezésből 3-at kiváltottunk, maradt a reggeli-esti szopi.Már nézegetem a tápszereket.Mit tegyek?Szopi helyett tápszer?Vagy reggeli már lehet más is?

Hogyan csináljam, kevés tápszer és szopi, aztán már csak tápszer?

Köszönöm a segítséget!

2010. nov. 23. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak tápszer jöhet szóba, egyszerűen ne adj neki cicit és kész, ha el mindenképpen el akarod válsztani.
2010. nov. 23. 12:48
 2/3 anonim ***** válasza:

még nagyon fontos neki a tápszer, nem kéne mást ennie reggelire. még elég sokáig kell tápszert adnod.

én biztosan gy csinálnám, hogy cumisüvegből adnám neki a tápszert, a tejet meg elapasztanám.

hacsak nem fejed le és adod cumisüvegből. de ez csak akkor, ha csak a szoptatást akarod befejezni, nem az anyatej adását.

2010. nov. 23. 12:49
 3/3 anonim ***** válasza:

első

igen ha csak szoptatni nem akarod, akkor legegyszerűbb fejni neki a tejet, azt bárki odaadthatja neki üvegből

mégis csak az a legegészségesebebb

2010. nov. 23. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!