Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen szertől jön vissza a...

Milyen szertől jön vissza a tejem?

Figyelt kérdés

Kezd elmenni a tejem, de a babám még csak szopik/na. Mit tegyek hogy visszajöjjön? Volt már valaki aki így járt és sikerült visszahoznia?

Próbálok sűrűn szoptatni és fejni is, de nem sok sikerrel.

Ezek a szerek amikről írtok mennyire hatásosak és mennyi idő múlva vennék észre változást

2009. jan. 13. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fejni fejni fejni még ha úgyis érzed nem sok sikerrel! Pár nap alatt fogod az eredményt látni! Akármilyen kevés is jön fejjél!
2009. jan. 14. 08:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Abból fejjek, amelyikből evett vagy a másikból? Rögtön utána vagy evéstől függetlenül? Félek hogy ha szopi után kiszívom a másikat akkor a következő evésnél nem lesz neki.
2009. jan. 14. 12:30
 3/5 A kérdező kommentje:
A cumis üvegből meg nem eszik, nem is szeretném rászoktatni.
2009. jan. 14. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Én evés után szoktam fejni azt amelyikből épp cicizett.
2009. jan. 14. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Igyál nagyon sokat, egyél, ha teheted pihenj.

(6 hetesen kezdett csökkeni a tejcsi mennyisége nálunk. Most 9 hónaposak vagyunk reggel, este cicizik a lányom)

Én a More-milk kapszulát szedtem délelőtt bevettem, másnap reggel már ömlött a tejcsi. Azóta is tart:)Sajnos nem olcsó 60 db-os 6500 Ft, de nekem bevált.

1-2 napig szinte óránként tettem ciccire a picit, mert a tejcsi szopi közben termelődik a legjobban. Hamar helyre áll a kereslet-kínálat.

Boldog babázást:)

2009. jan. 14. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!