Mondanátok tippetek az anyatej pótlására, ha a babám allergiás a tápszerekre?
Figyelt kérdés
Kicsit kevés a tejem és ezért próbáltunk tápszerrel pótolni esténként a Picurnak. Sajnos két fajta tápszert is kihányt, ezért keressük a megoldást. Most múlt 3 hónapos és azért is aggódunk, mert ha esetleg megbetegednék a lefagyasztott tejem sem biztos, hogy elég lenne.2010. nov. 22. 14:32
11/14 anonim válasza:
Szia!
Most sokan el fognak ítélni, de az én fiam most 2 hónapos és már almát és banánt is eszik. Én nagyon tápellenes vagyok, már van egy kilenc éves nagyom is és ő vele is így csináltuk, mivel nem elég neki a tejcsi, és sajnos semmi trükk nem jött be a növelésére. A nagy sokszor még az influenzát sem kapja meg, olyan egészséges. Ált. de és du kapja a gyümit, a reggel-dél-esti-éjjeli cici maradt meg, és így tud annyi termelődni, hogy elég legyen neki.
12/14 anonim válasza:
és szerinted az alma meg a banán egészségesebb, mint a tápszer??? nézd meg, mennyi "vitamin" van a banánban és az almában és mennyi a tápszerben!
13/14 A kérdező kommentje:
Igazából a dolog "érdekessége", hogy én is rosszul vagyok a multivitaminoktól, soha nem tudtam beszedni őket (volt, hogy ki is hánytam.). Lehet erre érzékeny valaki?
2010. nov. 23. 14:11
14/14 A kérdező kommentje:
Próbálnánk mindenféle érzékenységet kizárni a jövőre nézve is.
2010. nov. 23. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!