Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egy hetes anyuka vagyok és...

Egy hetes anyuka vagyok és úgy érzem nincs elegendő tejem. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
A laktoherb teát és az alkoholmentes sört már kipróbáltam. Egyik se vált be igazán.
2009. jan. 13. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg minnél többet fejni. igyál sok vizet(menteset), és esetleg kipróbálhatsz valami tejserkentőt(laktoherb, urtica urens, moremilk....)De miből gondolod? Ja, és szpotass. amennyit tudsz. Az a legjobb. a hormonok reagálnak a babára.
2009. jan. 13. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
tedd minnél többször mellre,és fejjél+sok folyadék és pihenés.Sok sikert.
2009. jan. 13. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szoptass,szoptass, szoptass. és igyál meg pihenj, esetleg laktoherb tea, ricinus communitis homeopátiás bogyó. ch5 napi 5ször. És továbbra is szoptass, szoptass, szoptass. Ne tápláld mással! Hajrá, menni fog :)!!!
2009. jan. 13. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hülye dolog, de az idegességtől is elapad!!! Én kiírattam egy doboz tápit, és néztem a polcon! Azért sem bontom fel!!! Szoptatni, inni, pihenni! Szerintem használ a laktoherb, és a mentes sör is, de rendszeressen és sokat kell inni! Ja, és pihenés!
2009. jan. 13. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is így jártam, lassan idult be a tejcsi. Aztán rájöttem azért,mert alig ettem, em tudtam enni szülés után. Erőltettem, ezzel együtt beindult a tejcsi is. Jobb, ha az első hetekben igény szerint szoptatsz, fejni ilyenkor nem szükséges, én amúgy sem tenném. Kb a 4. héttől vált át a tejtermelés a hormonálisról a kereslet-kínálat elvére, olyankor már fejhetsz, ha karsz fagyóba. Ne aggódj, nagyon az elején vagy: egyél, igyál és szoptass, szoptass a tápszert meg felejtsd el, amíg megvan a heti 120-150 g hízás. Heti egyszer mérj csak ugyababbn az időben, ne mérd az etetéseket, mert bedilizel, lehetetlen mérni őket ugyanis. Nekem a 2. hétre állt be a dolog, ne aggódj, van tejed. Ha csak úgy érzed, hogy nincs, akkor biztos van..:-D

Kitartás!

2009. jan. 13. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó a lactoherb tea de sokat kell inni belőle!bár nem mindenkinek!Gyakran soxor rakd cicire és megindul attól!Türelem kell hozzá pihenés és nyugodtság!!!

8hetes kislány anyukája!

2009. jan. 13. 18:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat, remélem minden rendbe lesz. Köszi!!!
2009. jan. 16. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!