Egy hetes anyuka vagyok és úgy érzem nincs elegendő tejem. Mit lehet ilyenkor tenni?
Én is így jártam, lassan idult be a tejcsi. Aztán rájöttem azért,mert alig ettem, em tudtam enni szülés után. Erőltettem, ezzel együtt beindult a tejcsi is. Jobb, ha az első hetekben igény szerint szoptatsz, fejni ilyenkor nem szükséges, én amúgy sem tenném. Kb a 4. héttől vált át a tejtermelés a hormonálisról a kereslet-kínálat elvére, olyankor már fejhetsz, ha karsz fagyóba. Ne aggódj, nagyon az elején vagy: egyél, igyál és szoptass, szoptass a tápszert meg felejtsd el, amíg megvan a heti 120-150 g hízás. Heti egyszer mérj csak ugyababbn az időben, ne mérd az etetéseket, mert bedilizel, lehetetlen mérni őket ugyanis. Nekem a 2. hétre állt be a dolog, ne aggódj, van tejed. Ha csak úgy érzed, hogy nincs, akkor biztos van..:-D
Kitartás!
Jó a lactoherb tea de sokat kell inni belőle!bár nem mindenkinek!Gyakran soxor rakd cicire és megindul attól!Türelem kell hozzá pihenés és nyugodtság!!!
8hetes kislány anyukája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!