Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Császáros kismamák, mennyi...

Császáros kismamák, mennyi időbe telt, mire megindult a tejetek? És a szoptatós teát már egyből a műtét után lehet inni?

Figyelt kérdés
Holnap császároznak és szeretném tudni, hogy mi várható. Már vettem szoptatós teát, állítólag az segít, de a császáros anyukáknak nehezebben indul meg a tej.
2009. jan. 13. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez teljesen egyénfüggő. Nekem délelőtt 10-kor született meg a kislányom császárral és este már szoptattam őt! :-) Minél hamarabb és minél sűrűbben próbáld majd szoptatni és akkor neked is hamar beindul!

Szorítok holnap, hogy minden rendben menjen! és előre is gratula a babához! :-)

2009. jan. 13. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a műtét után 3 órával már 15 gr. tejem volt, pedig már kb. 24 órája nem ettem-ittam semmit. Igaz, rendes szülésnek indult, később lett császár, biztosan ez is számít és nem is vagyunk egyformák. A szoptatós teáról nincsen tapasztalatom, nekem anélkül is volt mindig elég tejem.
2009. jan. 13. 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is még aznap volt tejem,és én sem ettem-ittam elötte sokáig.A teát műtét után közvetlenül nem mert akkor csak vizet ihatsz(nálam igy volt),de ha az osztályra kerülsz már ihatod!!!
2009. jan. 13. 13:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem kedden volt a császár, és péntek reggelre "durrant" be a cicim. Addig is szopizott, csak keveset.

2009. jan. 13. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 3. napon lett tejem. A szülés után kb 18-20 órával elkezdtem laktoherbet inni (férjem otthon megfőzte és hozta be ásványvizes flakonban) + urtica urens 5 ch-t enni.
2009. jan. 13. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:

szio

azert szoktak mondani, hogy a csaszarosoknak kesobb indul meg a tejuk, mert kesobb kapjak/kapjuk meg sajnos a babat. kulonben ugyanugy, mint a termeszetes módon szulő nőké, valtozó. sok kitartast holnapra, tedd a melledre a babat sokat, az a legjobb tejmegindító :)

2009. jan. 13. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért az oxitocin termelése (ami ugye a tejleadást csinálja) más császár után! Persze sokat ront ezen az is, hogy később kerül mellre a baba.

Ha vajúdtál műtét előtt, akkor könnyebben megindul.

2009. jan. 13. 14:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! Engem kedden császároztak és csütörtök este volt a tejbelövellésem. Addig is ette a kolosztrumot :)

Ne aggódj, ki vannak találva ezek a babák, neked is be fogja indítani a tejcid, csak lehessen sokat mellen.

Könnyű szülést, gyors felépülést és sok tejcit kívánok! :)

2009. jan. 13. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!