Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 6 hete szültem. Most újra...

6 hete szültem. Most újra vérzek. Ez már mensi?

Figyelt kérdés

A szülés után a vérzésem kb. 4 hétig tartott, utána barnázgattam tegnapig, ma reggel óta viszont ismét piros vér folyik belőlem. (Picit nyálkás, nem olyan mint régen mensikor.) De most akkor ez már a menstruáció lenne?

Szoptatok. Tegnap óta viszont a babám is furcsán szopik, sokszor kiköpi a cicit.

Jövőhéten megyek kontrollra, nem gáz, ha még akkor is vérzek majd?

2010. nov. 19. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is 6 hét után elkezdtem menstruálni, pedig én is szoptattam. Nekem pont a 6 hetes kontroll másnapjára esett, így a dokinál még nem véreztem. Szerintem nem gáz, ha úgy mész el, mert legalább ő is látja, hogy mi ez, valóban menzesz-e. (és a spirált is mensikor rakják fel, azt hiszem)

A babád, lehet, hogy azért szopik másként, mert a hormonoktól megváltozik a tej íze. Az én fiamat ez nem zavarta, de unokatesóm kisfia nem volt hajlandó egyáltalán szopizni.

2010. nov. 19. 16:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál!
2010. nov. 19. 18:55
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Szülés után,2 hétig elég erős vérzésem volt,aztán csökkent.3hét után ujra kezdtem vérezni,és elmentem az orvoshoz,mert tudtam hogy a vérzésnek nem szabad erősődnie.Es szülésnél a méhember placenta maradt,amitől begyulladt a méhem,szóval minél előbb érdemes elmenni orvoshoz.Még mindig szoptatok...Remélem minden rendben lesz

2010. nov. 20. 14:12
 4/4 A kérdező kommentje:

S közben éreztél mensis fájdalmakat?

Mert én érzek, tényleg olyan mintha megjött volna. S remélem nincs baj. Ha marad a vérzés, megyek is dokihoz!

Köszi neked is a választ!

2010. nov. 20. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!