A minap itt olvastam hogy szoptatás után megnyúlik a mell. Igaz ez?
És ha igen kinél mennyire?Olyan 80-85 a méretem....
És melltartóban alszotok míg szoptattok?
Igen, de ezért kell használni a terhesség alatt is, meg a szoptatás alatt is a melltartót.Én éjszaka is használtam és használni is fogom most is. Néhány textilpelust 4-be vágott anyukám, és ezt helyeztem el a melltartóban.Így ha meg is indult a tejci, nem kellett mindjárt mosni a melltartót is! A lányom 9 hónapig szopott és mire 1 éves lett, visszatérhettem az eredeti, terhesség előtti melltartóimhoz.
Minden jót neked!
Én két éves koráig szoptattam, és alig észrevehető, azt is csak én látom rajta, mert tudom, hogy előtte milyen volt. Bár nem vagyok nagymellű (75B), nem tudom, hogy ez befolyásolja-e vagy sem. A barátnőmnek viszont nagyon megnyúlt, 6 hónap cicizéstől.
Ja és én terhesség előtt nagyon ritkán hordtam melltartót, csak ha muszály volt. Úgyhogy ez alkat kérdése, akár csak az, hogy a hasad mennyire megy vissza szülés után.
Nekem sajnos lóg, pedig milyen szép, formás mellem volt... :(
De melltartóban még mindig jól mutat, látni meg úgyis csak a férjem látja anélkül. Régen én sem hordtam melltartót, most majd fogok. Ez van! :) Viszont nagyon örülök, hogy tudtam/tudok szoptatni most már 6 hónapja! Ennyit megér(t)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!