Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A minap itt olvastam hogy...

A minap itt olvastam hogy szoptatás után megnyúlik a mell. Igaz ez?

Figyelt kérdés

És ha igen kinél mennyire?Olyan 80-85 a méretem....

És melltartóban alszotok míg szoptattok?

2009. jan. 12. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de ezért kell használni a terhesség alatt is, meg a szoptatás alatt is a melltartót.Én éjszaka is használtam és használni is fogom most is. Néhány textilpelust 4-be vágott anyukám, és ezt helyeztem el a melltartóban.Így ha meg is indult a tejci, nem kellett mindjárt mosni a melltartót is! A lányom 9 hónapig szopott és mire 1 éves lett, visszatérhettem az eredeti, terhesség előtti melltartóimhoz.

Minden jót neked!

2009. jan. 12. 15:54
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Én melltartó nélkül alszom és vagyok általában. A melltartótol folyton begyulladt a mellem :(
2009. jan. 12. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez nagyrészt genetika függvénye. van, akinek nagyjából változatlan marad a melle ( az enyém nem változott sokat) és van, akinek nagyon megnyúlik. De a melltartó sokat javít a helyzeten, illetve inkább a megelőzésben segít. Válassz már a terhesség alatt is jól szabott kényelmes, jól tartó fazont. A második válaszolónak is üzenem, a sportmelltartó nagyon jó az ilyen gondokra ( tart, de rugalmas anyaga és szabása miatt nem nyomja el a tejcsatornákat.) Kényelmesen lehet benne aludni is. Hátha bejön.
2009. jan. 12. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én két éves koráig szoptattam, és alig észrevehető, azt is csak én látom rajta, mert tudom, hogy előtte milyen volt. Bár nem vagyok nagymellű (75B), nem tudom, hogy ez befolyásolja-e vagy sem. A barátnőmnek viszont nagyon megnyúlt, 6 hónap cicizéstől.

Ja és én terhesség előtt nagyon ritkán hordtam melltartót, csak ha muszály volt. Úgyhogy ez alkat kérdése, akár csak az, hogy a hasad mennyire megy vissza szülés után.

2009. jan. 12. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sajnos lóg, pedig milyen szép, formás mellem volt... :(

De melltartóban még mindig jól mutat, látni meg úgyis csak a férjem látja anélkül. Régen én sem hordtam melltartót, most majd fogok. Ez van! :) Viszont nagyon örülök, hogy tudtam/tudok szoptatni most már 6 hónapja! Ennyit megér(t)!

2009. jan. 12. 22:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi....én se vagyok egy nagy mellű-és csak ha dolgoztam vettem föl melltartót,mert hát ugye a kereskedelemben...És most se látom hogy lógna,igaz csak 2 hónapja szoptatom a fiam-remélem nem fog.Én a kínaiban vettem hagyományos merevítés nélküli elöl lecsatolhatós szoptatós melltartót,most azt hordom éjjel nappal.nem szorít,nem is nagy.
2009. jan. 13. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!