Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Honnan lehet tudni hogy babám...

Honnan lehet tudni hogy babám már mást is "igényel" a tejen kívül?

Figyelt kérdés

már egy ideje sokkal gyakrabban eszik óránként másfél óránként éjszaka is eddig 1X kelt fel most 3x is volt hogy 4x is enni!

lehet hogy már nem elég neki a tejem a védőnőt kérdeztem de azt mondta hogy dehogy nem majd csak később adhatok neki mást meg hogy majd a mellem alakul hozzá!de ha nem elég táplálo neki ?

csak érzem tán hogy valami nem ok ha óránként is eszik!

6. hónapos amugy nektek mi a véleményetek már nem tudom mit csináljak:S

2010. nov. 18. 07:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kezdj el hozzátáplálni. Esetleg előszőr krumpli aztán alma, répa sütőtök, barack..stb. Már nem elég laktató a tejed neki és hamar kiütül a gyomrából.
2010. nov. 18. 10:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez a többször evés a fejlődési ugrás miatt van, és valószínű beindul a mozgásfejlődése is. Amíg nem nyűgös, sír indokolatlanul, stb., addig nem lehet gond. Rengeteg ismerősöm van, akiknek a gyereke egy évesen sem eszik gyakorlatilag semmit, és bőven elég nekik a tej. Ne aggódj. A hozzátáplálást tényleg ráér 6 hósan elkezdened. Én nem pürésített ételeket adtam neki, hanem un. BLW elvek alapján darabosat, amit elnyammogott, ha fel tudta venni, és volt kedve hozzá. Ezzel azt értem el, hogy teljes mértékben ő irányított, amire még nem volt érett, az bizony kívül marad. Ha van kedved kísérletezni, akkor nemsokára próbálkozhatsz pl. főtt brokkolival, répával, banánnal, almával, közepesen kemény körtével, bulátával.
2010. nov. 18. 11:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen csak sírósabb is lett nyűgösebb:(éjszaka is ha felkel már sír egyből eddig meg csak nyöszörgött
2010. nov. 18. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
2010. nov. 18. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kezd el a hozzátáplálást, hat hónapos korban kezdik az anyatejes babáknál.Ha éjjel is sűrűn ébred, és többször nyűgösebb, sírosabb, akkor nagyon valószínű, hogy éhes a babád!
2010. nov. 18. 13:54
 6/7 xStefix ***** válasza:

Fogzás???

Egyébként ennyi idősen már elkezdheted próbálgatni, aztán majd meglátod, akarja-e már vagy még nem.

De olyan nincs, hogy nem tápláló tej, ezt irtsátok ki a szótárakból, plíz!!!

2010. nov. 18. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Kezd el nyugodtan a hozzátáplálást. Én kislánykámat később akartam, mint a fiunkat, de hamarabb igényelte. Nem mert nem volt elég szerintem, hanem arra gondolok talán lehet nem is szerette az anyatejet. Nem volt nyűgös kapott eleget, de nem nyugodtan itta. 8 hónaposan emlékszek elegünk lett, a hamipapikat is csak majszolta, elétettünk pici falat vajaskenyereket, és befalta, mint aki sose evett. Ez volt ám a meglepetés.
2010. nov. 22. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!