Aki kézi mellszívót használ kérem segítsen, csak én vagyok ilyen béna?
Figyelt kérdés
Szopi után fejek. Egyszerre egy ciciből eszik a babám, majd utána fejek. Nagyon kis mennyiséget tudok kifejni egyszerre, ráadásul a kezem is kikészül. Más is csak pár percig bírja nyomkodni a kart egyszerre, vagy én csinálok rosszul valamit rosszul, esetleg túl gyenge a kezem?2009. jan. 12. 06:01
1/7 anonim válasza:
Milyen mellszivod van? Nem kell erolteteni, ha nem jon tobb, azt jelenti, hogy a baba kiszivta az egeszet.
2/7 A kérdező kommentje:
Canpol mellszívóm van, ma kapok kölcsön egy elektormosat. Az a baj, hogy próbáltam fejni azt a mellemet is, amiből nem szopizot, és tök gyorsan kijött 20 ml, aztán nem jött semmi, pedig annál biztos többnek kell lennie. Közben masszírozgatom, borogatom, mégsem jön. Lehet, hogy valamit rosszul csinálok. Köszönöm a választ.
2009. jan. 12. 07:41
3/7 anonim válasza:
Sztem nem indul be a tej leadó reflexed! Valahogy rá kellenne jönnöd,hogyan birod magadnak elindítani! Lazulj el előtte gondolj teljesen másra mint a fejés olvass közben vagy valami ilyesmi! Közben meg szívd akár kézivel akár elektromossal! Sokfélét kipróbáltam én is de nekem végül a kézi avent lett a legjobb! Ma reggel 15 perc után indultel a tejem abból amiből nem szopizott és én meg kifejtem! Ne aggódj menni fog!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Lehet, hogy az a baj tényleg hogy türelmetlen vagyok. Most lassan szopizni fog a babám, utána megpróbálok türelmesebben fejni, az olvasás jó ötlet.
2009. jan. 12. 07:59
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Sikerült most egy mellből amiből szopizott kifejnem 40-et. Egyébként azért fejek, mert eléggé lecsökkent a mennyiség, és azt szerettem volna visszahozni, ill. estére van hogy kevés a tejem, és éjjel is 3-4 óránként eszik még a babám, és nem szeretnék tápszerrel pótolni, ha lehet.
2009. jan. 12. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!