A Milupa szoptatós teát isszátok?
2 dl Milupa tea az ajánlott napi C-vitamin szükséglet egyharmadát fedezi.Hibiszkusz és csipkebogyó tartalmú gyógynövénytea 12-féle vitaminnal, vassal és kalciummal, mely a szoptatással nagyobb mennyiségben távozó ásványi anyagoknak és vitaminoknak jelentős részét pótolja.
Szóval a sima pickwick tea max a náthán segít de nem a szoptatásban, nincsenek benne azok a hatóanyagok amik fokozzák a tejtermelést.
Ha így lenne senki nem venné meg a drágább kifejezetten szoptatós teákat.
Én a Hipp Natalt-ittam annó és most is azt fogom...már meg is vettem.
Én is a Hipp teát iszom,de fogyóban van.Kaptam egy doboz Milupát is,majd kiderül jó e.
Köszi
Szerintem.
Amúgy ha csipkebogyó teát veszel, inkább Herbáriát, de inkább vagy ne is filterest, hanem zacskóst vegyél
Este beáztatod hideg vízbe, reggelre jó.
igen, a csipkebógyóban lévő C vitamin hő hatására lebomlik.
Így előző este be kell ázttni csipkebogyó húst, hideg vízbe, másnap iható :)
Én olcsó szoptatós teát így készítek:
Vettem édeskömyény magot és ánizst, ezekből 1-1 teáskanállal tszek a teaszűrőmbe, leöntöm fél liter forró vízzel, 10 percig álni hagyom. Néha, ha eszembe jut, teszek bele csalánlevelet is (ebből csak filteresem van, ezért felejtem el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!