A Laktoherb tejserkentő teát lehet ízesíteni?
Figyelt kérdés
Van esetleg más tejserkentő is?2009. jan. 10. 20:48
1/7 anonim válasza:
Ízesítsd kedvedre! Biztos van szokták itt írni de én nem tudok neked nevet írni!
2/7 anonim válasza:
MOre Milk kapszula, humana szoptatós tea granulátum, urtica urens homeopátiás gyógyszer.
3/7 A kérdező kommentje:
Melyik válik be a legjobban?
2009. jan. 10. 21:49
4/7 anonim válasza:
Hipp natal tea,bár az drágább,mint a laktoherb.
5/7 anonim válasza:
A gyógynövényes teákat alapól nem szerencsés ízesíteni semmivel, se cukorral, se mézzel stb. Szerintem nem olyan rossza az íze :)
Nekem sok tejcim van, napi 2-2,5 liter laktoherb teát iszom (3 filter) + 2x vagy 3x 5 golyó urtica urens 5ch nyelv alá.
6/7 anonim válasza:
Nekem bejött a laktoherb, de vigyázz vele, mert a védőnőm szerint a babánál hasfájást okozhat. Gyógyteát mézzel szokták ízesíteni, de szerintem is meg lehet szokni az ízét.
7/7 anonim válasza:
A laktoherb filter tasakjára is rá van írva, hogy "ízlés szerint ízesítve, melegen vagy hidegen fogyasztható".
Szerintem nyugodtan ízesítheted. Eleinte én is anélkül ittam, de 2 hónap után (napi 4liter tea) már attól is hányingerem volt ha rá gondoltam. Amióta ízesítem sokkal szívesebben iszom és a "tejemmel" sincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!