Szedhetek vitamint szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Szednék egy olyat, amiben - többek között - van: A, C, E vitamin és cink.2010. nov. 12. 17:25
1/8 anonim válasza:
Persze, hogy szedhetsz vitamint. Sõt ajánlott is.
2/8 anonim válasza:
szedhetsz. sokan a terhesvitamint szedik tovább.
3/8 anonim válasza:
Nekem a doki kimondottan mondta, hogy amíg szoptatok szedjem tovább a terhesvitamint és a vasat is! Szóval IGEN! Mindenképpen szedjél, főleg így, tél idején. :)
4/8 anonim válasza:
én is szedek vasat, meg terhes vitamint is, 5 hósak vagyunk...
5/8 anonim válasza:
Sőt ajánlani is szokták az eleveit szedését meg vastabletát
7/8 anonim válasza:
a kismama vitaminokra az van írva: terhességet tervezőknek, várandósoknak és szoptatósoknak.
én gravidát szedek
8/8 anonim válasza:
Vitamin nagyon fontos neked is meg a babanak is . A legjobb ha szedsz vitamint foleg ha az etrended nem tartalmaz sok zoldseget es gyumolcsot . Arra vigyazz a zoldeknel hogy ne legyen puffaszto hatasu , mert a baba pocija faj es sokat sir akkor . En Beres Gravidat szedtem annak idejen es melle halolajkapszulat ami nagyon jo az agysejteknek es meg sok masnak is ugy a babanak mint a mamanak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!