A babák 15 perc alatt teleeszik magukat a cicin?
Köszönöm a gyors válaszokat, addig etetem amíg elfogadja. Néha, ha előbb abahagyom és odaadom neki a cumit, úgy szívja, hogy szinte csattog, nincs szívem éheztetni. A védőnőm szerint 15 perc után adjam neki a cumit, ezért is kérdeztem.
Üdv
szia,
Sajnos ilyenek a védőnők...
Nekem is azt mondta mindig, hogy 15-20 perc alatt kiszívja ami kell neki a többi, csak "cicilés".
És akkor mi van???? Hagy ciciljen, ha ez neki megnyugvást jelent. Én nem nagyon erőltettem a cumit, 6 hós korában el is hagyta magától, nem is keresi.
Szia az én babám a kezdetektől max 15 percet szopizik,de legtöbbször alig 10percet-és ennek ellenére jóllakott,szépen fejlődő 2 hónapos baba!
De ne aggódj,addig hagyd a cicin amíg akarja
Szia!
Az én kislányom is gyorsan szopik, most 4 hós lesz, és kb. 10 perc alatt mindkét cicit kiszívja, és ő utána nem játszik a cicivel. Még mikor kisebb volt, elaludt rajta, de ő nem sűrűn "cicilt". Ha a Te kisbabád igyényli, nyugodtan ciciljetek. Én ha elaludt, felvettem büfizni, és betettem a kiságyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!