Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 5 hónaposan nem elég a tej,8...

5 hónaposan nem elég a tej,8 hónaposan meg igen?

Figyelt kérdés
A babám 5 hónaposan már állandóan nyűgös volt, éjjel óránként kelt szopni. A védőnő állította, hogy nem éhes, de én már nem bírtam, elkezdtem a hozzátáplálást, és teljesen elnyugodott. Tehát tuti éhes volt. Most 8 hónapos, és eddig szépen evett, de most 1 hete semmi. Nem beteg, nem jön a foga. Mi lelte? Csak szopik, és nem nyűgös, alszik egész éjjel. Ti ezt értitek? Most miért nem éhes?
2010. nov. 11. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Jön a foga, betegség bujkál benne.,most ilyenje van.....

Vagy lehet, hogy akkor 5 hónaposan mégsem azért volt nyűgös, mert éhes volt.

Az én lányom 20 hónapos, még minig kel éjjel, ha fejem tetjére állok, akkor is, nagyon sokat eszik+ szopik.

2010. nov. 11. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:

a foga jön szerintem. nekem akkor nem kért kanalast a lányom.

az anyatejnek van fájdalomcsillapító hatása (is).

2010. nov. 11. 18:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt hasonló visszaesés, amikor csak az anyatejet ette, mást nem, olyan 10 hónapos lehetett. 1 hónapra rá jött ki a foga, szóval ez is lehetett a háttéren.
2010. nov. 11. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!