Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hy emberek kislányom marc 19...

Seronkaa kérdése:

Hy emberek kislányom marc 19 töltötte 2. Április 3 kezdtük meg az elválasztást mivel napi 24 igényelte és már nem igazán pihentünk éjszaka. 1 nap sírt másnap már nem engem is megviselt eléggé! na de miért sír éjszaka?

Figyelt kérdés
sajnos több mint 2 hét eltelt sok alvászavar lett belőle pedig van cumi, inni is kap de hajnalban mégia vigasztalhatatlan sokszor cumival alszik el de hajnalba nem fogadja el sír hozzá sem lehet érni simogatom és kb 3x felsír.! elsőnél nem volt gond 3 nap utan elfelejtette 2 évesen. Na de ő olykor piszkálná nyulna a felsőmbe. Mi lehet a baj? többször elmondom szeretem ölelgetem, ő is.. de nagyon hisztis lett és ejszaka nagyon.
ápr. 22. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hat az a baj, hogy szopizni szeretne. Mi mas. Nem egyformak a gyerekek, ot nehezebb leszoktatni. Parod esetleg nem tudna altatni ejszaka? Nalunk az segitett.
ápr. 22. 13:04
 2/2 A kérdező kommentje:
elaltatásnál nincs gond... hajnalba ébredésnél ordít pedig ébredni se kellene nagyon
ápr. 22. 16:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!