Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hány évet szoptattál már...

Hány évet szoptattál már életed során?

Figyelt kérdés
ma 12:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Egyet sem.
ma 12:59
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
10 hónapot
ma 13:28
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Hány évig szoptattam vagy a szoptatással töltött órákat összeadva hány év jönne ki? :) Elsőre 3,5 év a válaszom, de még nincs lezárva. A másodikat nem tudom, korábban csak azt számoltam ki, hogy volt, amikor főállásban azt csináltam, értsd: napi 8 órám ezzel telt.
ma 13:31
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
3 év lesz kereken, amikor az utolsó gyerekem születik (az elsőt másfél évig, a másodikat úgy néz ki, hogy fogom minimum 1 év 9 hónapig, amíg a harmadik születik), aztán ameddig a harmadik akar. Egy nap szünet nélkül. 😅
ma 13:35
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
2-2 évig a nagyokat és most 9 hónapja a kicsit. Most sem tervezem tovább 2 évnél.
ma 13:44
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
3 és felet.
ma 13:53
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
Egyet sem
ma 14:01
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

4 év, nagyjából. Két gyerek, a második születése előtt ~2 hónapos szünettel, mert akkor választottam le a nagyobbat.

Nem lesz több gyerek, így további szoptatások sem. A kicsit (2 éves már elmúlt) most választottam le nem egész 2 hete, untig elég volt ez a küzdelem, baromira nehéz volt elvenni tőle. A mellem még mindig nem hiszi el, hogy ez megtörtént :D

ma 14:11
 9/15 anonim ***** válasza:
71%

Az elsőt 2.5 évig, akkor elvettem tőle, már terhes voltam a kisebbel.

Nála 7 honapnál jártunk.

Én semmiképpen sem akartam őket együtt szoptatni, magamnak is jó volt az a fél év szünet és arra a nagy is elfelejtette.

Mikor a pici született, bepróbálkozott, hogy ő is alar, de az kisbabáknak való, meg csak az tud cicizni, akinek nincs foga, meg ilyenek, hamar elengedte szerencsére.

ma 14:20
 10/15 anonim ***** válasza:
66%
Kb. 2,5 évet szoptattam összesen a két gyerekemet.
ma 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!