Anyatejes babátok mikor aludta át az éjszakát?
6 évesen. (2 éves koráig szopott igény szerint).
De most 9 éves, átlag 3-4x kel éjjelente.
Teljesen normális, hogy 8 hónaposan kel éjjelente. Ne sürgesd.
Hiába lakik jól. A gyomra pici. Megéhezik. Hisz nő,fejlődik.
Normális. Nyugodj meg. Sőt,örülj,hogy jó evő.
Semmi alapja nincs annak hogy tömd meg majd alszik. Én is kipróbáltam, nem segített. Sok minden miatt kelhet éjjel. Éhes, szomjas, még nem érett meg az idegrendszer. Egyébként 10-en X éves koromig felkeltem minimum egyszer éjszaka mert vagy illemhelyre kellett mennem, vagy szomjas voltam.
Elhiszem hogy már jó lenne átaludnod neked is az éjjelt , de erre még várni kell.
Semmi koze az evesnek az ejszakai alvashoz.
Meg kicsi. A babak 90 %-a kel ejjel, fejre is allhatsz, akarmit is adsz neki, egyszeruen ez van, felkelnek. Mielott szultel utana kellett volna nezni alap dolgoknak.
Az első 4-6 hónapos kora között és 1 éves kora után. A kettő között volt egy olyan fél év, amikor éjszakánként akár többször is felkelt keserves sírással, a szoptatás sem nyugtatta meg, 20 percig sírt, majd visszaaludt. Esélyes, hogy valami emésztőrendszeri nyűg volt.
A második másfél éves, pár napos időszakok vannak szintén 4 hónapos kora óta, amikor átalussza, de mikor már kezdenék reménykedni, jönnek ismét a sírós éjjelek. Ő sem feltétlenül az éhség miatt ébred.
Sose, csak miután leválasztottam 22 hónaposan.
Most a kisebbik még rosszabb, eddig kB 10x kelt
A fiam 2 honapos koratol fixen 6-7 orat aludt ejjel.
1 evesen mar a 8-10 is megvolt.
Igaz most is kepes 10 oratak aludni 20 evesen 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!