Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Erősebb, fájdalmasabb lesz az...

Erősebb, fájdalmasabb lesz az első menstruáció szülés, szoptatás után?

Figyelt kérdés
13 hónapja szoptatok, még nem jött meg, de szoktak lenni nagyon erős alhasi görcseim, olyan erősek, hogy van, hogy fájdalomcsillapítót is veszek be. Ez normális? Amiatt lehet, mert amúgy is erősebb lesz az első, és hamarosan megjön? (Már csak napi 1x szoptatok.) Szülés előtt sosem volt ennyire fájdalmas a menstruációm.
dec. 26. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyan olyan volt, mint elötte.

Barátnőmnek gyengébb lett.

Ugyhogy ez litri

dec. 26. 11:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
*lutri
dec. 26. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Erősebb lett, de nem fájdalmas
dec. 26. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnél nem lett fájdalmasabb, de gyengébb lett. A másodiknál se volt fájdalmasabb, de erősebb lett. A harmadiknál mèg nem tudom, 1 hete szültem. Amúgy a harmadiknál már most alig vérzek, ha ilyen lesz a memstruáció is, akkor gyengébb lesz.
dec. 26. 12:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem a vérzés mennyisége erősebb lett, de fájdalommentesebb. Terhesség előtt a menstruáció első két napja halál volt. Erős görcsök a gyógyszer volt nem használt, csak fetrengtem a kíntól. Erős pms tüneteim voltak a ciklusom alatt.

Szülés után 2 hónapra megjött. Ennek egy éve egyszer kellett fájdalomcsillapitó, de elég volt a vény nélküli nem kellett a doki által felírt. Sokszor csak azt veszem észre megjött.

Remélem így marad, de ugye ez totál lutri.

dec. 26. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindkét szülés után gyengébb lett, és előtte se volt erős.
dec. 26. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!