Egész nap szopik a babám és már teljesen kivagyok tőle.
Hogy lehet ezt megszüntetni?
Figyelt kérdés
Szombaton lesz hat hetes, idáig is elég nehéz volt letenni mert folyton ölben kell lennie de most már oda fajult a helyzet,hogy egész nap a mellemen van mert ha nem, ordít. Egyedül vagyok vele, a ház olyan mértékben van elhanyagolva,hogy folyamatosan sírok és hányingerem van már ettől a kuplerájtól mert nem tudom mosni, seperni,mosogatni,felmosni,semmit. Leveszem ciciről,lerakom, ordít mint akit ölnek, aztán visszarakom a mellemre és nem szopja csak alszik rajta. Teljesen kivagyok, semmit nem tudok csinálni. A férjem kórházba került és nincsenek közelben családtagok, anyukám volt itt két hete de gyakrabban nem tud ő sem jönni mert nincs már szabadsága. Szeretnék valamit kezdeni a helyzettel mert én már nem tudom ezt sajnos tovább tartani, de nem fogadja el a cumit.
#16 persze hogy nem segít neki,de innen nem tudunk mást mondani,és szerintem az is segítség,ha sovány is,hogy tudod,nem vagy egyedül. Neki az kellene,hogy ott legyen valaki mellette,lelkileg is,és háztartási segítség ugyileg is. Ha gondolod,ajanld fel neki,hogy elmész és segítesz.
dec. 12. 11:45
22/34 anonim válasza:
Ne engedd be a védőnőt, saj os nem hallottad a csengőt,ennyi.
dec. 12. 11:50
23/34 anonim válasza:
Nem leszek népszerű a válaszommal, de megpróbálnék rendszert vinni az etetésbe. Ha nem is katonásan 3 óránként, de közel ahhoz. Nekem könnyebb lett így, nem folyik szét a nap.
dec. 12. 12:18
24/34 anonim válasza:
Merre fele laksz kérdező?
dec. 12. 12:45
25/34 anonim válasza:
Van kötelező védőnői státusz. Megvan,hogy mikor. Mondd meg neki,hogy csak akkor jöjjön. Vannak a státuszokon kerdesek is. Ha a kötelező (és csak akkor!) alkalmakkor jön,akkor is vedd kezedbe az irányítást és ne hagyd,hogy okoskodjon. Nem kell hozzá sok erő,csak némi karakansag. Én sem voltam egyébként ilyen,de pont ezért,mert már nincs erőm mindenki hülyeségehez,az lettem. Határok kellenek, és azok betartatása.
dec. 12. 13:53
26/34 A kérdező kommentje:
De hogy vigyek rendszert? Képtelen vagyok hallgatni és hagyni,ahogy sír és tömködi a szájába a kezét😩 Tejem biztosan van mert néha kíváncsiságból megmérem étkezés előtt és után és habár állítólag anyatejes babánál nem érdemes mérni de bőven eszik és még többet is hízik,mint az előírt..
Heves megyében élek Egertől nem messze.
Nálunk a védőnő születés után második nap már jött és azóta is jön hetente és újszülött esetében fél éves koráig fog járni. Ellenkezni nem merek, nem szeretnék nem együttműködni,még a végén a családsegítőhöz jelzéssel élnek felénk. 🫤
dec. 12. 18:22
27/34 anonim válasza:
Anyudhoz nem tudsz költözni ideiglenesen amíg a férjed beteg?
Mert hiába dolgozik csak segítene munka után. Csak lenne kaja, rend.
Amikor meg ő szabad vigyázna a babára és irány a kórház a férjhez.
dec. 12. 18:57
28/34 anonim válasza:
Ez a védőnős dolog madness. Hogy a viharba kellene hetente jönni? Nem tudom mennyire egységesek a szabályozások,nálunk egy hetesen,egy hónaposan,majd havonta volt státusz fél éves korig,utána kilenc,tizenkettő,végül két éves. Ennyi. Még a másfél éves se kötelező. Tuti,hogy nálatok ennyi a kötelező?
dec. 12. 19:40
29/34 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta neki ez kötelező,hogy jöjjön. Utána néztem most a jogszabálynak és hat hetes korig hetente, utána havonta 1 alkalom az előírt nekik
dec. 13. 00:50
30/34 anonim válasza:
Amugy igen, ahhoz kepest a mienk ketszer volt, egyszer miutan hazahoztuk, meg egyszer gyorsan beugrott az anyasagis papirokkal. Jovo heten lesz 4 honapos a babam. De nekem mondjuk nem is hianyzik, tavolrol elvagyunk egymassal, havi 1x viszem statuszra meg oltasra, kb ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!