A jobb mellemből nem jön tej, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Hat hetes a babám, valószínűleg növekedési ugrásban is van mert egész nap cicin van viszont két napja 39 fokos lázam van és lehet,hogy mellgyulladás habár nem fáj annyira de érzek egy nagyobb csomót. A bal mellemből jön a tej de a jobbat ha megnyomom sem jön csak ha előtte forró vízzel borogattam. Sír a jobb oldali cicimen, gondolom éhes marad így kb húsz percenként váltogatom most. 🫤 Próbáltam fejni de két csepp jött le körülbelül. Mit tehetnék? Nagyon kétségbe vagyok esve.tegnapelőtt 11:37
1/3 anonim válasza:
Úgy szoptass, hogy a baba áll a csomó felé nézzen. Általában ez a legjobb módszer. Ha kell, rakd a babát a hónod alá vagy fektesd hanyatt és hajolj fölé... Szóval ne ugyanabban a pózban, ahogy eddig. Borogatás jó, az előfejés is szoptatás előtt, de elég kegyetlenül, jól megmasszírozva kell fejni a melledet (kb. mintha egy izomcsomót szeretnél kimasszírozni a vádlidból), mert a tejleadó reflex nagyon lassan, sok időre jön csak fejéskor. Ha van valami fejőgéped, akkor az általában hatékonyabb, mint kézzel. És hát valaki arra esküszik, hogy kínjában megkérte a férjét, hogy jól szívja meg - ezen lehet vitatkozni, mennyire "fúj", de még mindig jobb, mintha tályog alakul ki és műteni kell. Ha másnapra sem múlik, mindenképp orvos.
3/3 anonim válasza:
Tűz forró zuhany sokáig az egész melledre, nálam bevállt. Utána, a mellbimbódat kezdd el nyomkodni, keress rajta apró fehér pöttyöket, vagy hogy is írjam le, mert lehet tejkő zárja el az utat. Ha sikerül felszabadítanod a tej csatorna kimeneti végét, hirtelen magától ki fog ürülni a csomóban felhalmozódott tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!