Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan szoktassam le a 17...

Hogyan szoktassam le a 17 hónapos kisfiamat a cicizésről? Mar nagyon kellemetlen érzés ha rajta van, es egyből elkap az idegesség érzés ha már a szájába van. Nem szivja, csak rajta van. Azzal is alszik el. De nagyon le kellenne szoktatni valahogy.

Figyelt kérdés
nov. 25. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elvettem a lányomtól és 2 hét alatt elfelejtette. Pár éjszaka nehezebb volt. Kezdetben hintában vagy ölben altattam és fokozatosan simire szoktattam. Azóta jól alszik éjjel. Cici miatt mindig kelt éjjel többször is. Nekem kistesó miatt kellett leszoktatnom, mert nagyon fájt már a ciciztetés és könnyebb volt a terhesség elején ezt megoldani.
nov. 25. 13:10
 2/8 A kérdező kommentje:
1/1. Bár nálunk is igy menne hogy csak elveszem tőle😕. Ha már nem kapja meg akkor hisztizik érte
nov. 25. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hat akkor hisztizzen, majd abbahagyja, pár nap és elfelejti.
nov. 25. 13:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak elvettem egyik napról a másikra, amikor 15 hónapos volt.

Első este 40 percet sírt, tépte a pizsamám, másnap délután 20 perc volt ami kritikus volt, este meg meg 5 percig kereste.

Harmadnap meg simán elvolt már nélküle.

nov. 25. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Úristen, cigizést olvastam... 😆.
nov. 25. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőt 13 a másodikat 11 hónaposan szoktattam le ugyan ezen okok miatt.

Nem adtam oda, ha sírt akkor sem. Utáltam már annyira a szoptatást, hogy kitartsak.

Volt pár nyűgös, sírós éjszakánk, de ennyi. Kitartottam.

nov. 25. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

Mondjuk az enyém 2 éves volt, és jött a kistesó, de épp mamázni voltunk és mikor hazaértünk, mondtam neki, hogy otthagytuk, nincs több.

Az első este picit sírt, a másodikon kereste de nem kapott, aztán legközelebb akkor került elő a téma mikor már a picit szoptattam, hogy ő is alar, de persze nem kapott, mert ő már nagy.

Ki kell tartani, ha eldöntötted, hogy nem, akkor nem. Csak így fog menni.

nov. 25. 14:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
1. Vagyok. Nálam is sírt a kislányom a cici után, de nem adtam oda. Könnyebb lett minden, amióta nem cicizik.
nov. 25. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!