Hogyan szoktassam le a 17 hónapos kisfiamat a cicizésről? Mar nagyon kellemetlen érzés ha rajta van, es egyből elkap az idegesség érzés ha már a szájába van. Nem szivja, csak rajta van. Azzal is alszik el. De nagyon le kellenne szoktatni valahogy.
Én is csak elvettem egyik napról a másikra, amikor 15 hónapos volt.
Első este 40 percet sírt, tépte a pizsamám, másnap délután 20 perc volt ami kritikus volt, este meg meg 5 percig kereste.
Harmadnap meg simán elvolt már nélküle.
Az elsőt 13 a másodikat 11 hónaposan szoktattam le ugyan ezen okok miatt.
Nem adtam oda, ha sírt akkor sem. Utáltam már annyira a szoptatást, hogy kitartsak.
Volt pár nyűgös, sírós éjszakánk, de ennyi. Kitartottam.
Mondjuk az enyém 2 éves volt, és jött a kistesó, de épp mamázni voltunk és mikor hazaértünk, mondtam neki, hogy otthagytuk, nincs több.
Az első este picit sírt, a másodikon kereste de nem kapott, aztán legközelebb akkor került elő a téma mikor már a picit szoptattam, hogy ő is alar, de persze nem kapott, mert ő már nagy.
Ki kell tartani, ha eldöntötted, hogy nem, akkor nem. Csak így fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!