Ha kb 20 ml anyatejet tudok lefejni egy nap, tej és egyben idő hiányában is, azt érdemes még adni egy etetés alkalmával pluszban a 6 hetes babámnak, aki 120 ml tápszert eszik alkalmanként ? Tartalmaz ez a kevéske tej is annyi pluszt, ami jót tesz ?
Figyelt kérdés
tegnap 21:16
1/4 A kérdező kommentje:
Sajnos már az 5. Védőnőnk van, felmondtak,szülni mentek stb…és eddig szinte mindegyik mást mondott, így kíváncsi lennék a tapasztalatokra is.
tegnap 21:19
2/4 anonim válasza:
Szoptatási tanácsadót lenne érdemes keresned. A 20ml/nap nagyon kevés, de nem tudom, hogy mennyire reménytelen szaporítani. A babának az anyatej az alapvető tápláléka.
3/4 anonim válasza:
Esetleg próbálhatod a tápszert szoptaníttal adni, hátha visszajön még valamennyire jobban a tejed.
4/4 anonim válasza:
Valahogy szaporítani kéne.
De ha már lefejted ne dobd ki. Én az ilyen kicsi fejéseket beleöntöttem a tápszerébe, azzal fel is melegedett, nem vacakoltam vele külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!