15 hónapos lányomat szeretném ringatással is elaltatni de jelenleg csak cicin alszik el velem, van ötletetek hogyan változtathatnék ezen?
Éjszaka is sokszor kel (velünk alszik), azonnal cicit kér de inkább csak megnyugtatásra mint evésre.
Átszoktatni pont ezek miatt eddig esélytelennek láttam, de ahogy telik az idő egyre nehezebbnek és kivitelezhetetlenebbnek tűnik.
Addig szeretném szoptatni, amíg neki igénye van rá de az éjszakai keléseket legalább a felére csökkenteném, ami jelenleg 4-6 alkalom.
Szoptatási tanácsadót érdemes erről kérdeznem, van tapasztalatotok?
Cumit nem fogadja el?
Nálunk mondjuk a kocsiban adtunk neki cumit és este is. 8 hónaposan amikor elkezdett többször ébredni, matracon mellette fekve altattam cicivel, amikor már úgy kicsúszott a szájából a cici, akkor cumival helyettesítettem és egy idő után vissza is tudtam kommandózni magam az ágyba. Így szép fokozatosan áttértünk a cumival alvásra. A napközbeni szoptatást nem hagytam el.
13 hónaposan vettem el tőle, pont az élszakázások miatt. Kapott helyette cumisüvegből vizet, illetve alváshoz cumit.
2 nap volt nehéz.
Onnantól viszont átaludtuk az éjszakát.
Én annyit fűznék hozzá hogy szerintem jól gondold meg hogy a ringatásos altatási módszert választod e ugyanis ennél már csak nehezebb súlyba lesz a gyereked és nagyon megterheli a gerinced,derekad.
Én inkább azt tanácsolnám ha kéri a cicit komfort szopira adj neki inkább pár korty vizet vagy amit iszik vagy cumit ha esetleg az opció majd bújj hozzá simogasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!