Mi lehet a baj?
12 hetes a babam, a problema masfel hettel ezelott kezdodott. A semmibol elkezdte kikopni a mellem, elrugni magat, elcsapja a fejet is, uvolt mint a sakal, ha bele szeretnem tenni a szajaba a cicimet.
Hazajovetelkor tapszerrel kezdtem etetni (mar a korhazban is azt kapott), ugyanis egyreszt kis sulyu volt, gyenge, nem tudott szopni. Masreszt hiaba volt tejem, a mellem bedurrant, becsomosodott, napokig sirtam ugy fajt, es a mellszivoval sem boldogultam. Aztan kb 2 hetes koraban egyszer csak belejottem a fejesbe, igy lett felig anyatejes, felig tapszeres a babam. Kesobb pedig ahogy megerosodott, ugy lett 90%-ban anyatejes, mellbol, akkor mar mellszivot sem hasznaltam. Napkozben szopott, csak ejszakara kapott tapszert. Ez tartott egy honapon at, egeszen mostanaig.
Es most ez, nem tudom mi a baj. Most ujra fejnem kell, es uvegbol adnom neki, ami bosszanto, mert nem ertem, mi romolhatott el. Az meg a masik dolog, hogy szinten mostani problema az, hogy mar uvegbol sem eszik normalisan, forgatja a fejet, forgatja a szajaban a cumisuveg fejet, folyik ki az egesz a szajabol, kozben nevet, bohockodik.
Sem “szoptatasnaci”, sem pedig “tapszernaci” nem voltam/vagyok, azt mondtam az elejen, hogy nekem mindegy mit, csak egyen eleget, es fejlodjon egeszsegesen. Viszont ez a helyzet most megis zavar, mivel van tejem, es szeretnem ha nem fejnem kellene, hanem a mellembol fogadna el a kicsi.
Valakinek valami otlet, jotanacs, esetleg hasonlo tapasztalat?
Az a baj H cumiból is adsz neki. Szopiszonda pár nap alatt megoldja.
Cumizavar
Eddig tok jol mukodott, hogy napkozben cici, ejszakara tapszer. Azt hittem a cumizavar nem egy honap jol mukodes utan jon elo.
Ennek a szondanak utananezek, koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!