Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Véresre harapott az egy...

Véresre harapott az egy évesem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mióta kint vannak a fogai, harap. Most már annyira el vagyok keseredve, nem tudom leszoktatni. Csak az első pillant a necces, úgy veszi a szájába, hogy harap egy nagyot. Most betelt a pohár, elvettem, de így altatom születése óta :( mit tegyek? Egyszerűen rettegek már ha a szájába kell tenni a cicim :(
nov. 4. 20:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
Szólj neki előre, hogy ne harapj! Amint harap, vedd ki a szájából, tarts pár perc szünetet, és utána add vissza. A legtöbb baba hamar megtanulja, hogy óvatosabb legyen.
nov. 5. 08:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Mindenképp neked kell altatni?
nov. 6. 21:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem, az apja altatja minden este, csak délután szoktam én. Az a kritikus.
nov. 7. 08:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Délutáni altatást esetleg próbáld meg hordozóban. Olyan szempontból is jó, hogy át tudod szoktatni arra, hogy testkontaktustól nyugodjon meg és ne cicivel, később elég lesz csak kézben elringatnod.
nov. 8. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!