Véresre harapott az egy évesem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mióta kint vannak a fogai, harap. Most már annyira el vagyok keseredve, nem tudom leszoktatni. Csak az első pillant a necces, úgy veszi a szájába, hogy harap egy nagyot. Most betelt a pohár, elvettem, de így altatom születése óta :( mit tegyek? Egyszerűen rettegek már ha a szájába kell tenni a cicim :(nov. 4. 20:52
11/14 anonim válasza:
Szólj neki előre, hogy ne harapj! Amint harap, vedd ki a szájából, tarts pár perc szünetet, és utána add vissza. A legtöbb baba hamar megtanulja, hogy óvatosabb legyen.
13/14 A kérdező kommentje:
Nem, az apja altatja minden este, csak délután szoktam én. Az a kritikus.
nov. 7. 08:00
14/14 anonim válasza:
Délutáni altatást esetleg próbáld meg hordozóban. Olyan szempontból is jó, hogy át tudod szoktatni arra, hogy testkontaktustól nyugodjon meg és ne cicivel, később elég lesz csak kézben elringatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!