Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az elso mensi ota nem kell a...

Az elso mensi ota nem kell a tejem . Jart mas is igy?

Figyelt kérdés
8 het utan megjott, mert nem sok tejem volt.Azota az sem kell a babamnak ami van.Nagyon rossz erzes, hogy nem adhatom Neki azt ami Neki jarna :(
2010. nov. 4. 23:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem is megjött hamar, de a babám észre sem vette...

Nem inkább te ettél valami illatosat, foghagymásat?

Mert azzal el lehet választani a gyereket, annyira nem szeretik...

2010. nov. 5. 09:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem még nem jött meg, de több olyan választ olvastam itt, hogy sok baba utána nem, vagy nehezebben fogadja el a cicit. Próbálj ezekre rákeresni, hátha írnak az anyukák megoldásokat!

Sok sikert kívánok, őszintén!

12 hetes kisfiú anyukája

2010. nov. 5. 10:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Közben gyorsan utána olvastam Neked, azt javasolják az anyukák, hogy amig vérzel, fejd le és öntsd ki, mert az íze megváltozik és azt nem szeretik annyira a babák. Utána mehet tovább a szopi, általában már a mensi második-harmadik napján. Közben kaphat egy kis HA tápszert, nem lesz semmi baja, általában észre sem veszik. Minden jót és ne add fel, igenis kell a tejcid a babádnak!
2010. nov. 5. 10:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem sok tejem volt és gyönyörűen szoőott a bab az 1. mensiig, amikor napokig "éhezett" , de túljutottunk rajta, bejöttek a szopisztrájkos trükkök. Sajnos a következő mensinél már ezek sem mentettek meg minket. Nem kellett a tej neki sem ciciből, sem pohárból, sem cumisüvegből. Ekkor volt a baba 8 hónapos. Amikor már 2 hete nem tudtam visszatenni mellre, akkorn a lefagyasztott tejet kezdtem el adni, ez kitartott még 2 hónapig, aztán 4 hónap tápszer jött és utána már rendes tehéntej.

Rengeteg hozzám hasonló esettel találkoztam, de a te babád még nagyon picike, én úgy vettem észre, hogy ilyenkor kevésbé érzékenyek erre.

2010. nov. 5. 13:31
 5/10 A kérdező kommentje:

Mar vege van a mensinek 2 napja de meg mindig nem kell Neki.

Ha cicit probalok tenni a szajaba uvolt :(

Probalom most lefejni neki es ugy adni.

Remelem igy elfogadja majd.

6 napig volt meg es addig tapszert kapott, mert oklendezett az anyatejtol meg uvegbol is :(

olyan nehezen indult az egesz es meg ez is.

Eddig meg nem volt egyetlen harcmentes szopink sem :(

Most olvasgatok mit lehetne tenni.

2010. nov. 5. 13:52
 6/10 anonim ***** válasza:

9 hónapos volt a lányom,amikor először megjött.Azt hittem,hogy fel sem veszi,pár nap múlva,viszont teljesen leválasztotta magát.Nem fogadta el többet a cicit.Szerintem csak a babák érzékenysége befolyásolja.

Ne hibáztasd magad,erről nem tehetsz!

2010. nov. 6. 13:57
 7/10 anonim ***** válasza:

2-3. vagyok, nagyon sajnálom, hogy nem fogadja el a baba a cicit. esetleg próbáld meg a tápszert keverni a lefejt tejciddel egyre nagyobb arányban, hátha pár nap alatt vissza tud állni a tej ízére. tényleg a tej a legjobb táplálék, főleg ilyen pici korban, de ne idegeskedj, ha nem fog menni és tápszeres baba lesz, az se tragédia, a gyerekorvosunk szerint nagyon is megfelelőek a mai tápszerek.

ettől függetlenül ne add fel, próbálgasd, szurkolok Nektek!!! csak megnyugtatni szeretnélek, hogy ha semmiképp nem megy, akkor sem szabad elkeseredni! minden jót és ne idegeskedj, ez a legfontosabb.

2010. nov. 7. 08:16
 8/10 anonim ***** válasza:
ja és ha a cicivel van baja valamiért, még azt is megpróbálhatod, hogy bimbóvédővel szoptatsz, hátha így be tudod csapni a kis furfangost :)
2010. nov. 7. 08:18
 9/10 anonim ***** válasza:
esetleg nem váltottál valami másik tüsfürdőre, hónaljstiftre? ez is oka lehet...
2010. nov. 8. 22:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Alig van mar par csepp tejem....fejek es fejek, de rendszerint a csappban vegzi :(
2010. nov. 8. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!