Az eddig nagyon jól evő 14 hónapos kislányom betegség miatt csak cicizett több napig, azóta is inkább csak az kell neki, gond ez szerintetek?
Figyelt kérdés
2 hete tart ez. Ebben a korban már nem tartalmaz szerintem annyi kalóriát, tápanyagot amire szüksége lehet úgy gondolom. Kicsit aggaszt de valahol megpróbálom rábízni a “természetre”.
Jelenleg fogzik is, nem látom hogy javulna mostanában a helyzet.
okt. 25. 18:39
1/8 anonim válasza:
Nem gond, ha meggyógyul és már nem fáj a foga, fog újra enni, ne aggódj. Elég addig a tej.
2/8 anonim válasza:
Nálunk esetleg ilyenkor a hideg dolgok jobban csúsznak. Egy kis házi fagyi, vagy szobahőmérsékletű zabtej, turmixok. De nem gondolom hogy probléma lenne belőle.
3/8 anonim válasza:
Úgy fogalmaztál, hogy inkább az kell neki. Tehát ezek szerint, akkor valamit, ha kis mennyiségben is azért elfogad. Én nem aggódnék. Van ilyen, hogy valami felborítja a megszokott rendjüket, de majd ezen is túl lesz. Kínálgasd a megszokott dolgokkal, egyél vele együtt, ültesd bele az etetőszékbe aztán lássa, ahogy te is eszel, kínáld meg közben. Egy idő után el fogja fogadni, csak szép nyugodtan, nem kell erőltetni.
4/8 A kérdező kommentje:
Mivel egész nap nem nagyon eszik estére azért megjön az étvágya de van hogy 2-3 félét kell kínálnom neki, mire valamennyit megeszik. Régebben eléraktam valamit egy az egybe megette, a fogzás se hatotta meg. Havi szinten 5-700 grammokat hízott, most meg fura a másik véglet, hogy inkább fogy.
okt. 25. 20:58
6/8 anonim válasza:
Mennyi az a fogyás? Azért ez nem mindegy, mert egy szintig oké, de ha sok az nem.
7/8 A kérdező kommentje:
0,5 kg-t fogyott, most stagnál.
okt. 26. 12:55
8/8 anonim válasza:
Az szerintem még nem vészes, ha két hét alatt ment ennyi. Azért tovább ne menjen. Kínálgasd csak. Az is jó ha cicizik, abban is van tápanyag. De ma pl a kicsi másfél éves a főtt ételt nem akarta melegen megenni, viszont hidegen elfogadta. Ezt csak azért írom, mert vannak ilyen hóbortok a kicsiknél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!