Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az eddig nagyon jól evő 14...

Az eddig nagyon jól evő 14 hónapos kislányom betegség miatt csak cicizett több napig, azóta is inkább csak az kell neki, gond ez szerintetek?

Figyelt kérdés

2 hete tart ez. Ebben a korban már nem tartalmaz szerintem annyi kalóriát, tápanyagot amire szüksége lehet úgy gondolom. Kicsit aggaszt de valahol megpróbálom rábízni a “természetre”.

Jelenleg fogzik is, nem látom hogy javulna mostanában a helyzet.

okt. 25. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond, ha meggyógyul és már nem fáj a foga, fog újra enni, ne aggódj. Elég addig a tej.
okt. 25. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk esetleg ilyenkor a hideg dolgok jobban csúsznak. Egy kis házi fagyi, vagy szobahőmérsékletű zabtej, turmixok. De nem gondolom hogy probléma lenne belőle.
okt. 25. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Úgy fogalmaztál, hogy inkább az kell neki. Tehát ezek szerint, akkor valamit, ha kis mennyiségben is azért elfogad. Én nem aggódnék. Van ilyen, hogy valami felborítja a megszokott rendjüket, de majd ezen is túl lesz. Kínálgasd a megszokott dolgokkal, egyél vele együtt, ültesd bele az etetőszékbe aztán lássa, ahogy te is eszel, kínáld meg közben. Egy idő után el fogja fogadni, csak szép nyugodtan, nem kell erőltetni.
okt. 25. 19:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Mivel egész nap nem nagyon eszik estére azért megjön az étvágya de van hogy 2-3 félét kell kínálnom neki, mire valamennyit megeszik. Régebben eléraktam valamit egy az egybe megette, a fogzás se hatotta meg. Havi szinten 5-700 grammokat hízott, most meg fura a másik véglet, hogy inkább fogy.
okt. 25. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, majd elmúlik.
okt. 26. 06:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Mennyi az a fogyás? Azért ez nem mindegy, mert egy szintig oké, de ha sok az nem.
okt. 26. 12:41
 7/8 A kérdező kommentje:
0,5 kg-t fogyott, most stagnál.
okt. 26. 12:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Az szerintem még nem vészes, ha két hét alatt ment ennyi. Azért tovább ne menjen. Kínálgasd csak. Az is jó ha cicizik, abban is van tápanyag. De ma pl a kicsi másfél éves a főtt ételt nem akarta melegen megenni, viszont hidegen elfogadta. Ezt csak azért írom, mert vannak ilyen hóbortok a kicsiknél is.
okt. 26. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!