Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tudja vki, hogy mennyit, és...

Tudja vki, hogy mennyit, és hogy kell inni a görögszéna, vagy lepkeszegmag teából tejserkentés céljából?

Figyelt kérdés
Köszönöm
2010. nov. 4. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem a görögszénamag+ kecskeruta tea keveréke vált be a legjobban tejserkentésre. Így készítettem:

Két evőkanál görögszénamagot beáztattam egy kevés vízben, közben felforraltam egy liter vizet. Kimértem egy másik edényben két evőkanál kecskeruta teát, erre ráöntöttem fél liter frissen forralt vizet, lefedtem 10 perce, majd leszűrtem. A maradik fél liter vízbe beleöntöttem az áztató vízzel együtt a görögszénamagot. Forraltam tovább 3 percig, majd leszűrtem és összeöntöttem a kecskeruta tea főzettel. Minden szoptatás után ittam egy pohárral belőle. Ezen kívül még megittam bő 1-2 liter ásványvizet, gyümölcslevet. Nekem nagyon bejött, igaz várni kell pár napot, míg elkezd hatni.

2010. nov. 4. 14:32
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :-)
2010. nov. 4. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem a herbária laktoherb teája vált be, az filteres, nincs vele baj :)
2010. nov. 4. 16:18
 4/7 anonim válasza:
Nekem a homeopátiás urtica urens vált be.3-szor 5 szemet kell elszopogatni nyelv alatt.Nagyon jó.
2010. nov. 4. 16:44
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi.

A laktoherb nekem nem jött be, homeós bogyót meg már szedem, az sem csinált csodákat eddig...:-(

2010. nov. 4. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Én kipróbáltam gyógyteát, sört, homeobogyót, de nekem az alábbi ősi indiai recept vált be:

250 gr tönkölyliszt, 150 gr árpaliszt, 100-150 gr zabpehely, 150 gr vajjal aranybarnára piritva, aztán barnaculor kb 100 gr bele és így piritani 1 percig, majd a legvégén beleaprítani 8 szemkesudiót. Kevés vízzel felöntöm, hogy olyan masszaszerű állaga legyen és mg úgy melegen 2-3 cm átmérőjű golyókat formázok. napi 2-3 golyó elég. Nagyon finom!

2010. nov. 4. 23:15
 7/7 A kérdező kommentje:
ó, köszönöm, jól hangzik. :-)
2010. nov. 5. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!