Legalizálnád, hogy a kispapák kaphassanak prolaktin injekciókat, hogy ők is szoptathassák a gyereküket, vagy nem? Miért?
A férfiak testében is működőképes emlő és mellbimbó van, csak nekik nincsen olyan fokozott prolaktin termelésük, mint az anyáknak, ezért általában nem termelnek tejet, de pl. sok újszülött kisfiú mellbimbójából folyik egy kis tej az anyjuktól a köldökön át kapott nagy mennyiségű prolaktintól.
Azonban, ha egy felnőtt férfinek adunk be intravénásan prolaktint, ő is elkezd tejet termelni, mint egy anyuka. Támogatnátok azt, hogy az apukák kaphassanak TB-re ilyen prolaktin injekciókat, hogy ők is szoptathassák a gyereküket, mint az anyukák, vagy nem? Miért?
Hú, te nagyon ráérsz.
Nem. Mert természetellenes.
Na én nem vagyok orvos, de tippre úgy gondolnám ez kockázatosabb és drágább is lenne minst a kölcsöntej/tápszer. S bocsi én nem akarok azért többet fizetni az egészségügyből mert néhány ember a férfitejet jobbnak fogja gondolni (lesznek ilyenek).
Ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá az csinálja magánba.
"Nem. Mert természetellenes."
A galambok termelnek ún. begytejet a torkukban, hasonló az összetétele az emlősök tejéhez és a galamboknál nem csak az anyuka, de az apuka is termeli.
Bassz, te galamb vagy?
Amúgy fúj. Nem. Brrr. Férfi NE szoptasson. Ne szüljön. Stb.
Az a nő dolga.
Férfi NE akarjon már nő lenni!
Nő se akarjon férfi lenni.
Mert le-he-tet-len. Nem lesz az. Csak egy torz,beteg test lesz.
#4! Ok.Hát, én nem vagyok galamb, de ki hogy érzi😂
Kb elenyészõ számban lenne olyan aki ezzel élne, kb annyira kis töredéke a társadalomnak, hogy sokat nwm oszt szoroz.
De persze van olyan eset, hogy nincs más választás, és az akárhány ezerbõl egy apa akar ilyet, akkor engem nem zavarna. Nem hinném, hogy tolonganának érte a férfiak, szóval kb tárgytalan az ügy
Elvileg van valami törzs, ahol megfigyelték ezt. Nagyon régen hallottam erről, így részletre nem emlékszem.
Amúgy első körben azt mondtam, nem, de belegondolva, két dolog miatt legalizálnám:
1. Sok nő tudatosan nem akar szoptatni, mégis azt hangsúlyozzák a védelmükben (jogosan!), hogy az ő teste, ő döntése. Aki férfiként vállalná az ezzel járó kellemetlenségeket (testi hatások, megítélés), csak hogy megadja ezt a gyermekének, ki vagyok én, hogy azt mondjam, ne? Mert nekem furcsa?
2. Megnézném a "keresztény" vén kormánytagok reakcióit, ahogy már a gondolattól agyvérzést kapnak. Olyan okosak, ha - képletesen - más nők méhében kell turkálni, ettől tuti megzakkannának. Ahogy az olyan nők, mint Túrótorta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!