Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi idő alatt apadt el a...

Mennyi idő alatt apadt el a tejed a szoptatás abbahagyása után?

Figyelt kérdés
20 hónapos kicsim úgy döntött, hogy nem szopik tovább. Ennek egy hete, azóta fejem a cicim, igyekszem nem minden nap, csak ha érzem, hogy szükséges. Mikor várhatom, hogy teljesen elapad?
2010. nov. 3. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egy éves koráig szoptattam, aztán elvettem tőle, mert így láttam jónak.én sosem fejtem, nem volt mit, meg ugye úgyis annyi tej termelődik, amennyi kell a kicsinek.még egy hónapig volt tejem és fájt a cicim. de ha nekem fájt is még szoptatás időszakában, csak forró vizes ronggyal beterítettem egy pár percig eez teljesen tökéletesen el is mulasztotta, minden fejés, nyúzás nélkül.

Szerintem kipróbálhatnád h nem fejed és ha érzed h kezd megtelni vagy fájni akkor forró borogatás. de egyébként azt is hallottam h a hideg vízzel a cici környékén nagyon kell vigyázni szoptatás idején, mert elapasztja a tejet. akkor lehet inkább hideg vizes borogatás lenne jó...

2010. nov. 3. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Hideg víz, és ne fejd, mert annál több lesz a tej. Nekem szinte rögtön elapadt, legelábbis nem éreztem feszülni, de kinyomni tudtam még hónapok múlva is belőle cseppeket.
2010. nov. 3. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
2* fejtem, harmadik naptól már nem kellett. Ha csak napi egyszer fejed (ha kell), akkor is el fog apadni. Ezt onnan sejtem, hogy mikor nagy ritkán nem kelt fel éjszaka enni a fiam (azaz csak egyszer szopott egy nap), akkor is pár nap alatt szinte eltűnt a tej. persze aztán még vissza tudta hozni.
2010. nov. 4. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:
én nem fejtem, nem is lett csomós, szépen elapadt. bár már 2 hónapja nem szoptatok, a minap tejcsepp jelent meg a mellbimbómon... nem tudom mit jelent.. De a válasz a kérdésre pár hét.
2010. nov. 4. 16:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
2010. nov. 5. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!