Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van összefüggés? Anyum anno...

Van összefüggés? Anyum anno nem tudott szoptatni (2gyereke közül egyet sem) Én ettől szoptathatom majd?

Figyelt kérdés

Egyik bababoltban mondta az eladó múltkor, hogy ha ő nem tudott szoptatni akkor én sem fogok tudni, nagy valószínűséggel...

Volt teje csak annyira híg volt szinte víz, hogy nem sokra ment vele...

2010. nov. 2. 12:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
68%

13:57-es vagyok. Az én anyum nem azért nem szoptatott, mert nem akart/nem volt divat megküzdeni a szoptatási problémákkal. Apukám mesélte, hogy vért izzadtak mindkettőnkkel.

Egyszerűen arról volt szó, hogy olyan tanácsokat kapott csupa jószándékból az emberektől, amik nem álltak helyt, mint azóta kiderült.

Pl hogy feltétlenül mérni kell, hogy mennyit evett a baba és ha nem evett táblázat szerint, akkor ki kell pótolni különben kiszárad. Szinte látom ahogy anyum sírva kevergeti a tápszert tök fölöslegesen, mert az összes információforrása a védőnő és a szomszédasszony volt. Nem merte megkockáztatni a kiszáradást...

2010. nov. 3. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!