Milyen pelenkát használtok?
Libero, ha az nincs, akkor Huggies.
A Pampers és dm-es Babylove hátul nem gumis, így nekünk ott mindig kifolyt a cucc.
Ha azért tetted fel a kérdést, mert váltani szeretnél és tudni akarod, hogy melyikre, akkor az itt kapott válaszokból sok segítséget nem fogsz kapni. Kivéve, ha van kedved kipróbálni 15 fajtát. :-)
Az ok az, hogy a babák nagyon különbözőek, az a fajta, amelyik egyik anyukának a legjobb, a másiknak használhatatlan. Ráadásul ahogy nő a baba és változik a testalkata, mozgása, úgy változhat az is, hogy jó-e a pelus, vagy sem.
A fiam még csak hat hetes, de eddig nálunk például a Huggies a nyerő. Az első napokban is már azt kezdtük el használni, majd kaptunk egy csomag Pampers-t, amiből azóta is itt áll egy fél csomaggal. Tulajdonképpen minden második pelusozás balesettel végződött, volt olyan, hogy a fiam a háta közepéig pisis volt. Három nap alatt meguntam azt, hogy naponta 3-4szer öltöztetem az ordító babát, így ismét előszedtem a Huggies-t és azóta nem is merek kísérletezni. Pedig mindkettő 2-es méret volt és mindent ugyanúgy csináltam pelenkázáskor, mégis hatalmas különbség volt. Most már 3-as méretet használunk és ezzel sincs gond.
Ettől függetlenül elhiszem azt, hogy sokan a Pampers-re esküsznek (hiszen ha nem így lenne, akkor nem lenne olyan sikeres a márka), másoknak meg a Huggies nem jön be.
Pamperst, Huggiest és Liberot használjuk, attól függ melyik akciós épp. De a Pampers a kedvencem.
Teszkósból nálunk kifolyik a cucc :(
Szia mi a kórházban liberót kaptunk,de otthonra a dm babylove márkájút vettem-és azóta is az a legolcsóbb és legjobb.De nekem a "nevesebbek" közül a huggise nagyon bevállt.Főleg a 2 mert annak jó gumírozású a dereka-de azt már kinőttük.Most pamperst kaptunk-és tényleg az a legvékonyabb és legillatosabb.
De majd kitapasztalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!