Persze,es igy lesz tejed, ha sokat szopizik. Ehhez sajnos hozza kell szokni, az elso hetek, honapok errol szolnak, ha valaki szoptat, hogy sokat van cicin a baba. De idovel jobb lesz.
De merik gondolom a baba sulyat a korhazban, szoval abbol azert latszik majd, hogy mizu. A kezdeti fogyas utan majd beindul a hizas is.
aug. 10. 06:17
2/16 anonim válasza:
Persze, általában a 3-4.nap jön meg a tej.
aug. 10. 06:23
3/16 anonim válasza:
Nekem csak otthon 1 hét után lett. Ne add fel!!
aug. 10. 07:47
4/16 anonim válasza:
Nekem 4. nap durrant be a mellem. Ez normális, részben ezért is születnek extra hájjal a babák, ezért élettani dolog a fogyás a szülés utáni napokban :) Igény szerint szoptattam mindkét gyereket, és sosem volt gond a tejmennyiséggel. A leszoktatással már annál inkább, de ez más téma :D
aug. 10. 07:53
5/16 anonim válasza:
Nekem sem volt. A kórházban anyatejes pótlást kapott (én választottam azt), de közben mindig mellre is tettem, ő meg szorgalmasan szívta a semmit. Aztán mikor indultunk haza, kérdeztem, hogy ezután mit csináljak. Hát vegyen tápszert kismama. Mondom f.sza… Lementünk a kórház patikájába, megvettük. Azt se tudtam milyet kéne. Ráböktem az egyikre, amelyiket a gyógyszerész ajánlott. Majd beültünk a kocsiba a SOTE II mögött és mire kiértünk az Üllőire éreztem hogy elkezd feszülni a mellem. Mire hazaértünk, két sziklakeménységű focilabda lett. Alig győztem kimasszírozni. Onnantól annyi tejen volt amennyi kellett. A tápszert sosem bontottuk fel.
aug. 10. 08:09
6/16 A kérdező kommentje:
Cicire tettem reggel, es újra jön valami 🙏🙏
aug. 10. 08:46
7/16 anonim válasza:
Az első hetek a vég nélküli szoptatásról szólnak. Ez segít beindítani a termelést
aug. 10. 09:00
8/16 anonim válasza:
8. napon indult be, majd 8 hetig (!) tartott mig lett eleg !
Nem konnyu, senki nem mondta, Csak nehogy elkezd tápszerezni mert azzal elcseszed az egészet. Azt azért jó tudni hogy az újszülött gyomra meggy nagyságú, Szerinted abba mennyit tej kell? Pár csepp is elég. Ha egész nap cicin van , hidd el , jön a annyi amennyi kell neki, ami meg telíti azt a meggy nagysagot.
Igazából ilyenkor nincs más dolgod mint 24.00-ig rajtad legyen, ezzel indul be a tej. Es persze az atlag 3-4 nap. Az , hogy te nem látod hogy folyik az nem azt jelenti hogy nem jön az a pár csepp ami kell neki. En utana három évig szoptattam de soha egy csepp tejet nem láttam sehol, nem folyik mindenkinek.
aug. 10. 11:05
9/16 anonim válasza:
Nekem is csak otthon indult be az 5. napon. A kórházban kín volt minden, otthon nyugalomban, kényelmesen, finom ételekkel beindult.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!