Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 4,5 hónapos babám miért ilyen...

4,5 hónapos babám miért ilyen keveset eszik? Anyatejes. 60-70ml max 100

Figyelt kérdés

aug. 8. 10:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi a súlya, mennyivel született? Hányszor eszik 60ml-t naponta?
aug. 8. 11:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Mert egyre nagyobb lesz és egyre kevésbé kell gyorsan híznia.

Másrészt nem mindegy, mekkora most a gyerek, mennyire fejlödik rendesen (az orvos garantáltan szólt volna, ha gond lenne), illetve hányszor eszik 60-100 ml-ket?

aug. 8. 11:37
 3/12 A kérdező kommentje:
3060al született 4 honaposan volt 7100. 2 het alatt kB 150 grammot hízott...nappal jól el van és nem nyűgös...nem tudom mennyiszer eszik de valószínű nem elégszer mert éjszaka pótolja be...hiába kínálom nappal többször ha nem kell akkor nem kell 🤷‍♀️
aug. 8. 11:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
De miért méregeted 4,5 hónaposan? Az enyém 3160-nal született, és emlékszem, hogy az 5 hós statuszon pont a duplája volt, 6320 gramm. Miért gondolod, hogy keveset eszik, ha már 7 kiló felett van? Mert eszik éjjel? A babák már csak ilyenek.
aug. 8. 12:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha szépen szopizik, jóllakott, jól alszik, gyarapszik, nem kell mérni.
aug. 8. 12:22
 6/12 A kérdező kommentje:
Azért kezdtem el mérni mert nagyon nyugtalan volt,nem aludt szinte egész nap és körülbelül 2-3 percig szopizott...ha véletlenül újra mertem kínálni akkor csak vergodott és elutasitott
aug. 8. 15:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Nincs étvágya, lehet beteg lesz, vagy fejlődési ugrás.
aug. 8. 16:00
 8/12 A kérdező kommentje:
Mar másfél hete tart...betegnek nem beteg
aug. 8. 19:01
 9/12 anonim ***** válasza:

4 hónaposan duplázta a születési súlyát… biztos nem kevés, amit eszik.

Fogzással hogy álltok?

aug. 8. 19:15
 10/12 A kérdező kommentje:

Látom jeleit a fogzasnak is, de viszont nem azt látom h fájna neki...mindent rág, nyáladzik is rendesen. A fogzás miatt utasítaná el ennyire a mellem?

Tudom h jó súlyban van nem is azon aggódok inkább az a bajom h már minden etetéstől félek h megint h fog enni és sírás lesz a vége...nem beszélve arról h ugye így tej sem termelődik annyi 🤷‍♀️ nem igazán van időm h 2 szoptatas között még szívtam is a tejet,van egy nagylanyom is

aug. 8. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!