Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig van benne a tejben?

Meddig van benne a tejben?

Figyelt kérdés

Mikor urul ki egy adott etel,ital az anyatejbol?

Ha olyat eszek amitol faj a baba hasa mire kell szamitani mennyi ideig lesz benne a tejben es meddig fog fajni a hasa?

aug. 4. 04:38
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Ez az elmélet mar megdőlt. Nem attól fáj a hasa, hogy te bármit ettél.
aug. 4. 07:31
 2/7 anonim ***** válasza:
26%
TE ehetsz akármit, ATTÓL NEM fáj a baba hasa, ez csak babona!
aug. 4. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
Ami nem mutatható ki a véredből (alkohol, koffein, gyógyszerek), az nem megy át a tejbe!!
aug. 4. 08:21
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
A tejfehérje pl hetek alatt ürül ki. Ha tejre kell diétázni, ott ez egy hosszabb folyamat, és nagyon szigorúan kell tartani, semmilyen tejszármazékot nem ehetsz.
aug. 4. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Hat de, fajhat a baba hasa bizonyos etelektol. Az igaz, hogy mar megdolt, hogy huvelyesek meg K betusek meg isten tudja mik hasfajast okozhatnak, de egyenileg lehet a baba erzekeny bizonyos etelekre, az en fiamnak kizarolag a gombatol fajt a hasa, barmit ehettem-ihattam, de a gomba utan egy napig uvoltott. Probalgatni kell.
aug. 4. 10:17
 6/7 anonim ***** válasza:
44%

Nem kötekedésként, de ha tényleg nincs összefüggés, miért van az, hogy ha csokit eszem vagy narancslevet iszom(minimális mennyiséget is), akkor egész éjjel üvölt? És nem csak véletlen egybeesés, többször is "teszteltem".

A kérdésedre nem tudok pontos választ adni, egyénfüggő. Szerintem olyan 4-8 óra.

aug. 4. 10:32
 7/7 anonim válasza:
0%
Kaphatok belőle? Kiizlelem
aug. 4. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!