Mi lehet a baj?
Kisbabám 4 hónapos. Eddig gyönyörűek evett és sokszor elaludt egyedül a kiságyban. Aztán azt vettem észre h egyre több segítségére van szüksége az elalvashoz...először csak szólni kellett hozzá, majd oda menni,aztán paskolni a popojat és szép lassan eljitottunk oda h csak cicin hajlandó elaludni 😢 én ennek nagyon nem örülök főleg h van egy 5 éves nagylanyom.
1 hete viszont minden dőlt...egész nap szinte nem volt hajlandó aludni,nyűgös volt egész nap és szórakoztatni kellett...annyira tanácstalan voltam mar h lemértem mennyit eszik...KB 60-70mlt szopizik, legjobb esetben is max 100at. Elkezdtem szívni h ne apadjon el és kapja cumisüvegből is...nem tudom mi tevő legyek...tejem az még egyelőre van bár biztos nem annyi mert érzem h kevesebb és ő is úgy tűnik h mikor az elején gyorsabban jön a tejecske az úgy oké de mikor kicsit jobban meg kell érte dolgozni akkor feszeng,húz,nyúz és ha nem veszem ki a szájából akkor el kezd ordítani...nem tudom mitévő legyek...az altatás és az éves is katasztrofa...és persze már az éjszakák is. Köszönöm h elolvastad és örülni fogok bármilyen tanácsnak mert tényleg teljesen el vagyok keseredve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!