Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Kisbabám 4 hónapos. Eddig gyönyörűek evett és sokszor elaludt egyedül a kiságyban. Aztán azt vettem észre h egyre több segítségére van szüksége az elalvashoz...először csak szólni kellett hozzá, majd oda menni,aztán paskolni a popojat és szép lassan eljitottunk oda h csak cicin hajlandó elaludni 😢 én ennek nagyon nem örülök főleg h van egy 5 éves nagylanyom.

1 hete viszont minden dőlt...egész nap szinte nem volt hajlandó aludni,nyűgös volt egész nap és szórakoztatni kellett...annyira tanácstalan voltam mar h lemértem mennyit eszik...KB 60-70mlt szopizik, legjobb esetben is max 100at. Elkezdtem szívni h ne apadjon el és kapja cumisüvegből is...nem tudom mi tevő legyek...tejem az még egyelőre van bár biztos nem annyi mert érzem h kevesebb és ő is úgy tűnik h mikor az elején gyorsabban jön a tejecske az úgy oké de mikor kicsit jobban meg kell érte dolgozni akkor feszeng,húz,nyúz és ha nem veszem ki a szájából akkor el kezd ordítani...nem tudom mitévő legyek...az altatás és az éves is katasztrofa...és persze már az éjszakák is. Köszönöm h elolvastad és örülni fogok bármilyen tanácsnak mert tényleg teljesen el vagyok keseredve

aug. 3. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Szoptatási tanácsadót keress. És ne fejj,mert cumizavar miatt egyáltalán nem fog szopni.
aug. 3. 11:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom h kialakulhat a cumizavar,de másképp nem eszik. Azt egyébként kihagytam h az üvegből is csak 70mlt iszik meg
aug. 3. 12:46
 3/3 anonim ***** válasza:
82%
4 hónapos alvási regresszió.. nézz utána, szerintem nem a szoptatással és az evés mennyiségével lesz gond ☺️
aug. 3. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!