Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ez alapján lehet, hogy kevés...

Ez alapján lehet, hogy kevés a tejem?

Figyelt kérdés

El kellett mennem orvoshoz, úgyhogy fejtem le tejet a 4 hónapos kislányomnak. Nagyon nyögve nyelosen sikerült 100 ml-t. Előtte kB 40 perce evett az egyikből, de mindkettőből nagyon nehezen jött. Ráadásul nagyon puha a mellem, mintha üres lenne. Pedig pár napja meg úgy ébredtem, hogy úsztam a tejben. Evesnel is olyan furán eszik a kislányom, nem érzem, hogy konkrétan jönne a tej, néha épp csak a szájába veszi, alig eszik, legalábbis én így érzem. Viszont pisis pelus van elég. Ráadásul 8130 g (70cm), úgyhogy azzal nincs baj.

Tudom, hogy a fejes mas, mint mikor szopizik a baba, de nem emlékszek ilyenre a nagylanyomnal, pedig nála is kellett fejnem.

2024. aug. 2. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez nem jelent semmit.

A babád jól hízik, nincs okod aggodalomra, csak nem termel túl a melled

2024. aug. 2. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Két gyereket szoptattam 2-2 évig, de soha nem tudtam normális mennyiséget lefejni. Ha szépen fejlodik és hízik a babád, nem hiszem, hogy gond lenne. Sot, a sulya nem is kevés.
2024. aug. 2. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen alkalommal sem tudtam tobbet fejni egy teljes nap alatt, mint 100 ml, ket mellbol. A gyerekem meg 1,5 kgokat hizott minden honapban…
2024. aug. 2. 13:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :))
2024. aug. 2. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!