Akik igény szerint szoptatnak nektek mikorra állt fel egy rendszer? Vagy nektek is mindig más időben eszik a baba?
Figyelt kérdés
aug. 1. 04:34
1/8 anonim válasza:
Nem az órát néztem, hanem a tevékenységek sorrendje volt rendszeres.
2/8 anonim válasza:
Nagyon pontosan 2 óránként szopott pár hetes korától, de teljesen összevissza aludt nappal 1,5 éves koráig.
3/8 anonim válasza:
sosem néztem időt.
Nálunk is csak a sorrend volt a mérvadó, amiben időben nagy csúszások is lehettek.
4/8 A kérdező kommentje:
Milyen sorrend?
aug. 1. 09:38
5/8 anonim válasza:
egy appban vezettem a szoptatások idejét, és pár hét után már abszolút fel lehetett fedezni egy rendszert. de nem tartottam magam semmihez, csak megfigyeltem, hogy egy idő után két-, majd háromóránként evett, nagyjából ugyanakkor. nálunk is a tevékenységek sorrendje volt az egyetlen szempont: ébredés, szoptatás, tisztába tétel (ha ébredéskor nem kellett azonnal), "játék" a földön, szoptatás, alvás, majd ugyanez előről egészen az esti fürdésig, nyilván a baba korának megfelelő számú alvással.
6/8 anonim válasza:
Amikor a baba igényelte, de ez szinte pontosan 3 óránként történt.
7/8 anonim válasza:
Az én kicsim most lesz 3 hónapos, úgymond van már rendszerünk kb 2 hónapos kora óta, de akkor eszik amikor szeretne. Van, hogy 2 óra van, hogy 3 óra, de néha előfordul, hogy 1 óra múlva is "kéri"
8/8 anonim válasza:
Milyen sorrend?
Evés, játék/séta, alvás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!