Rúgdos szopizás közben. Miért?
3 hónapos baba, 2-3 napja amint cicire teszem rúgdosni kezd, konkrétan kirúgja magát a kezemből. Emellett csíp, karmol. Ha elveszem tőle a cicit akkor ordít, olyan, mintha nem tudna visszatalálni, hiába kínálom újra. Gyakran a fejét hátracsapva eszik, ezzel húzza a bimbóm, nyílván ez is fájdalmas.
Valamint van, hogy csak úgy kiejti a mellem a szájából, akkor megint sírni és rúgdosni kezd, nagyon nehéz visszaadni neki, majd néhány mp után ismét csinálja. Az egész szoptatás egy küzdelem lett.
Ha valakinek volt hasonló problémája, szívesen olvasnám, hogy mit tettek, hogy jobb legyen! Én már nem tudom mitévő legyek.
Nálunk ekcéma is jelentkezett hasonló tünetek mellett, és mikor elkezdtem a tejmentes diétát, pár nap után normálisan szopott újra. (Az ekcéma sokkal lassabban múlt el.)
De pl. kezdődő fogzás miatti kellemetlen érzés is okozhatja.
mind a 2 gyerekemnek volt ilyen időszaka, kb ugyan ekkor.
Doki is és a védőnő is azt mondta erre, hogy beindultak a fogcsírák, zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!