Így délelőtt már szopthathatok?
Babám 8 hónapos lesz, mikor a barátnőmmel elmegyek egy estére bulizni, így 17 hónap után.
Szoptatom még a babámat, de estére már tápszert kap, amit az apukájától is elfogad. Kb. este 7-kor megyek el itthonról, és olyan hajnali 3 fele érek haza.
Ha megiszom az este folyamán 3 sört és 1 gin tonicot vagy vodka szódát, akkor délelőtt 10-11 fele már megszoptathatom a babámat?
5, forrás?
A leghitelesebb források is csak arra térnek ki, hogy a tej alkoholtartalma megegyezik a vérével, így akkortól lehet szoptatni, amint a vérből kiürült. Nem kell lefejni sem.
Kérdező!
Beírod a kalkulatorba a súlyod, az elfogyasztott alkoholt és kidobja, hogy mikor szoptathatsz.
Nekem 1 sör fért bele szoptatás alatt, mert egyrészt rossz az alkoholtűrő képességem (jóval rosszabb mint gyerekek előtt), másrészt ez is sok óra míg kiürül.
Köszönöm!
Gyerek előtt én jól bírtam az alkoholt, másnapos se lettem soha, pedig nem ittam gyakran, 2 havonta max. 1 estét ha volt valamilyen koncert.
Így aztán az is lehet, hogy most már egy sör is megteszi a hatását. Annyira nem ragaszkodom amúgy az iváshoz, csak már van az a szint, amikor egy fesztivál nem élvezhető, ha körülöttem mindenki ittas én meg teljesen józan. 😅
*ja még annyi, hogy attól az időponttól szamolj, amikor az utolsót megiszod.
Nem mindegy a kiürülés szempontjából, hogy 7-kor megiszol mindent, vagy még hajnal 2-kor is.
Itt ilyen részletességgel is szamolhatsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!