Alkalmanként mennyi ideig szopizik 3 hó körüli babátok?
70-80ml. Néha meglódul, és 100-at:)
Most 6200g, úgyhogy hízik, de nagyon kevéssel beéri:)
Kedves Bibi!
Védőnő örül, hogy van elég tejcsim, mert kb. a 10. héttől nem kell pótlást adnom, egészen odáig küzdöttem a tejért, és most végre elég! Egyébként a védőnő és a doki is azt mondja, hogy 20-25 perc alatt jól kellene, hogy lakjon. Gondolod,hogy vashiányos? Egyébként napközben nagyon keveset alszik, összesen talán egy órát.
Ébresztgetem folyamatosan, kettőt-hármat beleszív, és alszik tovább. :(
Kedves Utolsó!
Elhiszem, hogy kivagy, hasonlóan érzek én is... De annak nagyon örülök, hogy végre nem kell pótlást adnom!
Kitartás!
szia!
3 hónap volt nálunk is a "mélypont", 20-30 perc cicinként, és mindkettőből szoptattam... Így szinte csak egy nagy szoptatás volt a napom.
Az én hibám volt, mert gondoltam, hogy 10 perc alatt nem ürítheti ki (megnyomtam a mellem, és egy kicsi mindig jött még ki), gyömiszköltem vissza a szájába a cicimet. Mert aggódtam, hogy csak a könnyen elérhető tej kell(ett) neki, ezért aggódtam, hogy felborul a kereslet-kínálat.
De a védőnő mondta, hogy biztosan csak cicizik rajta, nem eszik.
Így elővettem az órát, és szigorúan a 15 perc után váltottam mellet. És ami érdeks volt, hogy ő pont így is hagyta abba a szopizást, tehát kb. addigra ürült ki a mellem. És a tejem mennyisge nem csökkent! :)
Ahogyan nőtt a baba, úgy végzett egyre hamarabb a szopival. Most 8 hónapos, de ritkán tart 10 percnél tovább egy szopi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!