Szerintetek is ez már túlzás?
Szerintem rendben van hogy szoptatja, mert alapvetően a cici nem csak ennivaló nekik. DE azért én már ennyi idős korban inkább előbb máshogy próbálnám megnyugtatni. Ha mindenképp a cici kell akkor pedig minimum letakarnám, de ez kisebb korban is így van. Bár én máshol ha nem muszáj nem szoptatok, ha igen akkor nem tömegben és letakarva.
Most mondanám hogy az ő dolga, de azért illik letakarni. Pedig én alapvetően elfogadó vagyok ilyen téren is.
Én nem szoptatok nyilvánosan, legrosszabb esetben a kocsiban szoktam. De én bena vagyok a takargatasban és nem akarom kozszemlere tenni a mellemet. Hiába abból eszik a gyerekem, mégiscsak a mellem.
Az szerintem rendben van, ha egy kisbabát meg kell etetni nyilvánosan és anyuka diszkréten elintezi, de egy 2 éves gyereknek már nem kéne mindig cicit adni minden miatt. Az, meg, hogy a másik arcába tolja a mellet, az egész kellemetlen. Szóval gáz, igen.
Nem, szerintem nem túlzás.
Sokkal jobban zavar, amikor szoptatás nélkül kint van valakinek mindene. Vagy amikor egymás szájában van két ember és annyira egymásba bújnak, hogy konkrétan az aktust is lezavarhatnák.
A trágárság és a szemetelés is jobban zavar.
Mediterrán tengerparton sokkal toleránsabbak az emberek. Ott arra is csak mosolyt kap az ember, ha a 3 feletti gyerekét szoptatja. Senki se utálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!