Mitol lesz sok tejem?
Egy hetes babam van es sokkal kevesebb tejem van mint a masik 2 gyerekemnel.
Alig tud szegeny jol lakni. 🙁
Ilyenkor mar reg siman kezzel 120ml-t leszoktam tudni fejni egy mellbol. Most meg kb. 30ml jon egy mellbol. 🙁
Pedig mindent ugyanugy csinalok mint regen.
Mit csinaljak hogy tobb legyen?
Van hogy 2 orakat mellen van a babam es nem termelodik egyaltalan sokkal tobb tej.
Pedig azt tudom, minel tovabb van rajta annal jobban termelodik a tej. De megsem. 🙁
Valaki valami otletet tudna adni?
Elegge elvagyok keseredve,hogy most ennyire nehezen megy a szoptatas…..
Neha-neha kap potlast szopizas utan.. olyankor mindig felek, nehogy elmenjen a tej mert en szoptatni szeretnem nagyon..
Nem hízik a gyerek vagy miért merült fel, hogy nem elég neki? Mert az nem feltétlenül jelenti azt, hogy neki nem elég ha "csak" 30 ml tudsz fejni a korábbi 120 ml helyett. Szoptatási tanácsadót javaslok én is.
Én 1 hetesen hívtam, mert kezdtem becsavarodni a mérés/szoptatás/mérés/pótlás/fejés körforgásba, a gyerek meg nem hízott. Nekem a tápszer és a fejés teljes elhagyását javasolta + igény szerinti szoptatást + csak napi 1x mérést. Mivel az én kisfiam elég sokat vesztett a súlyából az első héten, ezért amíg nem indult hízásnak ébreszteni kellett 3 óránként (ha nem kelt hamarabb), de pár napig kb. folyamatosan együtt feküdtem vele az ágyban/kanapén és így szopott, aludt, szopott, aludt felváltva. Nem tudom mennyit evett (mármint hogy hány ml-t eszik egy-egy alkalommal), most sem tudom, mert azóta sem fejtem, de minden nap nőtt a súlya, eleinte alig-alig, aztán kb. egy hét után szépen gyarapodásnak indult.
De a sulya az rendben van. Eleg szepen hizik , de ugy veszem eszre hogy alig tud jol lakni es sir eves utan.
Fejem is a szoptatassal egy idoben es utana azzal potolom ki .
Igy viszont jol lakik. De soha nincs egy par milivel tobb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!