Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitol lesz sok tejem?

Mitol lesz sok tejem?

Figyelt kérdés

Egy hetes babam van es sokkal kevesebb tejem van mint a masik 2 gyerekemnel.

Alig tud szegeny jol lakni. 🙁

Ilyenkor mar reg siman kezzel 120ml-t leszoktam tudni fejni egy mellbol. Most meg kb. 30ml jon egy mellbol. 🙁

Pedig mindent ugyanugy csinalok mint regen.

Mit csinaljak hogy tobb legyen?

Van hogy 2 orakat mellen van a babam es nem termelodik egyaltalan sokkal tobb tej.

Pedig azt tudom, minel tovabb van rajta annal jobban termelodik a tej. De megsem. 🙁

Valaki valami otletet tudna adni?

Elegge elvagyok keseredve,hogy most ennyire nehezen megy a szoptatas…..

Neha-neha kap potlast szopizas utan.. olyankor mindig felek, nehogy elmenjen a tej mert en szoptatni szeretnem nagyon..

jún. 19. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatási tanácsadót keress meg szerintem. Már sokadik gyerek, biztosan tisztában vagy az alapokkal, így nem hiszem hogy itt nagyon tudna bárki látatlanban segíteni.
jún. 19. 22:47
 2/6 A kérdező kommentje:
🫤🫤🫤
jún. 20. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem hízik a gyerek vagy miért merült fel, hogy nem elég neki? Mert az nem feltétlenül jelenti azt, hogy neki nem elég ha "csak" 30 ml tudsz fejni a korábbi 120 ml helyett. Szoptatási tanácsadót javaslok én is.

Én 1 hetesen hívtam, mert kezdtem becsavarodni a mérés/szoptatás/mérés/pótlás/fejés körforgásba, a gyerek meg nem hízott. Nekem a tápszer és a fejés teljes elhagyását javasolta + igény szerinti szoptatást + csak napi 1x mérést. Mivel az én kisfiam elég sokat vesztett a súlyából az első héten, ezért amíg nem indult hízásnak ébreszteni kellett 3 óránként (ha nem kelt hamarabb), de pár napig kb. folyamatosan együtt feküdtem vele az ágyban/kanapén és így szopott, aludt, szopott, aludt felváltva. Nem tudom mennyit evett (mármint hogy hány ml-t eszik egy-egy alkalommal), most sem tudom, mert azóta sem fejtem, de minden nap nőtt a súlya, eleinte alig-alig, aztán kb. egy hét után szépen gyarapodásnak indult.

jún. 21. 00:30
 4/6 A kérdező kommentje:

De a sulya az rendben van. Eleg szepen hizik , de ugy veszem eszre hogy alig tud jol lakni es sir eves utan.

Fejem is a szoptatassal egy idoben es utana azzal potolom ki .

Igy viszont jol lakik. De soha nincs egy par milivel tobb .

jún. 21. 06:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha hízik akkor van elég tejed, és ő ki tudná sokkal jobban (hatékonyabban) szopni ha amúgy jó a technikája, minthogy te fejed. Ezer okból sírhat evés után, fáj a hasa, komfortszopira vágyik stb. - akárhogyan is, de tedd át a másik mellre és így tovább, míg meg nem nyugszik. 1 hetesen még nagyon kevés az igényük napi szinten és per szoptatás is. De tényleg hívj szoptatási tanácsadót ha bizonytalan vagy.
jún. 21. 12:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi 😊
jún. 21. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!