Mellbimbó méret?
Figyelt kérdés
Nem értem ezt a mellbimbó méretet a mellszívó tölcséréhez. Értem mit hogy kell mérni, de élőbe amikor nekifogok valahogy nem megy. Volt egy régi mellszívóm amibe nem lehetett cserélni tölcsért azt használtam soha nem volt semmi. Vettem egy komolyabb mellszívót, amibe viszont lehet. Pár napot használtam 25ös fejjel, viszont úgy éreztem, hogy nagy. Lemértem, a régi elvileg 21es. Vettem az újhoz 21est, egyszer használtam, következő fejéskor látom, hogy a mellbimbóm tiszta seb és hólyag.
Szerintetek a 25ös volt túl nagy és csak most jött ki a seb a mellbimbómon, vagy a 21es mégis kicsi és attól lett ilyen?
jún. 17. 23:20
1/1 anonim válasza:
Nagyon egyszerű pedig. Ha a tölcsér falára rákenődik a bimbó szívás közben, akkor kicsi. Ha pont bekefér és szívas közben nem ér hozzá, akkor jó. Ha harangozhatna benne, akkor nagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!