Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 11 Hónapos a babám de még...

11 Hónapos a babám de még mindig szopik, viszont van kb 5-6- kiló felesleg rajtam amit szeretnék már leadni, mivel próbálkozzak hogy a tejem is megmaradjon? Jó lenne 3-4 hét alatt leadni.

Figyelt kérdés
A hasamon és a derekamon van felesleg,máshol nincs,de már nagyon zavar és gondoltam mostmár nem ártok a babának és a szoptatásnak ha leadom.
2010. okt. 29. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
szénhidrát mentes étkezés.Kerüld a cukrot,lisztet,tésztát._________Húsok,tejtermékek,rengeteg zöldség,gyümölcs +ásványvíz és esetleg egy kis testmozgás.Így tuti marad a tejed,és megy a felesleged
2010. okt. 29. 15:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Imádom az édességet és rengeteget eszek az a baj és elég nehéz ellenállnom a finom sütiknek,sőt nem is tudok ellenállni.De igyekszem ezután.
2010. okt. 29. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Pedig kedves kérdező sajnos ha leakarsz fogyni kevesebb édeséget lisztes zsiros dolgokat kell enned viszont rengeteg gyümölcsöt zöldséget sok folyadék lehetőleg szénsavmentes ásványviz és tornázni is neki állhatsz szép folyamatosan nem megterhelő vagy fárasztó mozdulatokal hanem egy szerü tornával mondjuk szoba biciklin napi 15 -20 percet.
2010. okt. 29. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Készítsd el a sütijeidet te magad búzaliszt helyett zablisztből és cukor helyett édesítőszerrel. Egy kis jóindulattal olyan mint a rendes, de hízlaló sütik. Ja és van diabetikus csoki és lekvár is. Én is nagy édesség faló vagyok, úgyhogy képben vagyok-e téren!!! :))
2010. okt. 30. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!