Mit egyek,ha fogyni akarok szoptatás mellett?
Figyelt kérdés
Ha a válaszra nem tudom tudsz válaszolni,menj tovább!
Nem kiiktatást kérek, hogy milyen szar anya vagyok,mert nem akarom elhanyagolni a testem és a saját egészségemet.
Jövőhéten lesz 4 hónapos a kislányom.
Azért kérdezem, mert hasfájós volt, hiába vontam meg magamtól minden szeleset, tejterméket.
Úgy néz ki most egy ideje nem nagyon fáj neki, és elkezdtem tejtermékek is fogyasztani.
máj. 27. 10:05
11/12 anonim válasza:
Tényleg nagyon egyéni. Nekem alig van étvágyam, úgy kell magamba erőltetni az ételt, mégsem fogytam egy grammot se, pedig kilométeres sétákat is teszünk naponta.
12/12 anonim válasza:
Valóban egyéni. Én is fogyni szerettem volna anno a szoptatás mellett, megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékot fogyasztottam, amit dietetikussal beszéltünk át. Mivel a szoptatás során a tested extra energiát igényel, erre különösen szükség van, még akkor is, ha sajnos kevesen engedhetik meg maguknak infláció és egyebek miatt. Kerülni kell a szigorú diétákat és az éhezést, mert ez káros lehet a tejtermelésre. Ajánlott olyan ételeket fogyasztani, amelyek gazdagok rostokban és fehérjékben, és kerülni az egészségtelen, magas kalóriatartalmú ételeket. Fontos az is, hogy elegendő folyadékot igyál, hogy megfelelően hidratált maradj. Emellett fontos, hogy ha van energiád a pici mellett, rendszeresen mozogj, akár napi 30 perc séta is segíthet a fogyásban (baba séta alkalmával letudható). Mindig fontos konzultálni az orvossal vagy dietetikussal, mielőtt bármilyen diétát vagy fogyókúrás tervet kezdenél, különösen ha szoptatsz. Úgyhogy mielőtt rám hallgatsz, keress fel egyet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!